Technisch Specialist Paul Scheper naar SecuMailer

Paul Scheper is deze maand bij SecuMailer begonnen als technisch specialist. Yvonne Hoogendoorn (CEO): “Ik ben heel blij met zijn komst. Paul en ik reden regelmatig samen naar de NEN in Delft voor de NTA 7516 werkgroepen. Tijdens deze dagen ben ik zeer gecharmeerd geraakt van Pauls expertise en uitgebreide netwerk in het zorgveld”.

Paul heeft zich bij GERRIT ruim 14 jaar bezig gehouden met het veilig uitwisselen van zorginformatie tussen zorgverleners, waaronder ook veilige e-mail. Privacy is daarbij natuurlijk een speerpunt, wat ook blijkt uit zijn CIPP/E certificering. Daarnaast is hij voor GERRIT de Kwaliteitsmanager geweest voor de  ISO27001 en NEN7510 certificeringen.

Gelukkig is het mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen SecuMailer en GERRIT dat Paul zijn rol als FG blijft vervullen voor de diverse zorgorganisaties in het noorden van Nederland zoals Amaryllis Leeuwarden en diverse huisartsen en apotheken. Hierdoor is ook voor deze organisaties de expertise van Paul beschikbaar.

Mobiele versie afsluiten