Tech Data werkt samen met storage dienstverlener StorTrec

stortrec

Tech Data’s dochteronderneming Global Computing Components (GCC) heeft een pan-Europese overeenkomst gesloten met supportspecialist StorTrec. Channelpartners krijgen zo de beschikking over een uitgebreide reeks diensten met meerwaarde die ze bij hun opslagproducten kunnen aanbieden.

StorTrec biedt opties voor diensten en support op locatie voor whitebox-servers en opslagproducten van toonaangevende leveranciers zoals Intel en Supermicro. Het nieuwe aanbod maakt deel uit van een reeks diensten die Tech Data beschikbaar heeft voor resellers. Hiermee kunnen resellers hun eindklanten meerwaarde bieden, meer groei en winst genereren en de tevredenheid van hun klanten verbeteren.

Hugo Graça, Vice-President GCC Europa bij Tech Data: “Gegevens zijn een essentiële troef van bedrijven en het is daarom belangrijker dan ooit dat opslagplatforms, waar de gegevens en applicaties worden gehost, betrouwbaar zijn en goed worden onderhouden. StorTrec is specialist in support voor opslag en biedt uitstekende diensten, die de resellers van Tech Data nu ook aan hun eigen klanten kunnen aanbieden.”
Mark Narraway, Business Director bij StorTrec, vult aan: “Eén van de prioriteiten van Tech Data is om zijn klanten te helpen hun toegevoegde waarde-diensten te ontwikkelen. We verheugen ons erop samen te werken met de teams van Tech Data in Europa en ervoor te zorgen dat hun resellers meerwaarde bieden en nieuwe kansen ontdekken met de supportdiensten van StorTrec.”

StorTrec biedt een helpdesk en levert 24×7 support op locatie, technische training voor technisch personeel in de buitendienst, en installatie- en integratiediensten. De services kunnen ook worden aangepast aan de specifieke behoeften van de klant. Een aantal StorTrec-diensten is beschikbaar voor klanten van Tech Data via InTouch, zodat deze eenvoudig aan elke offerte kunnen worden toegevoegd. StorTrec biedt support voor alle grote merken opslagproducten.

www.techdata.nl

Mobiele versie afsluiten