Tech Data sleept twee Context ChannelWatch 2020 awards in de wacht.

Tech Data heeft dit jaar tijdens de Context ChannelWatch 2020 de award voor Distributeur van het Jaar Europa en Beste Klantenservice Distributeur Europa weten binnen te halen. De winnaars in diverse categorieën werden geselecteerd na een stemming onder duizenden kanaalpartners die hun distributeurs beoordeelden op een diverse aspecten en servicegebieden.

Context ChannelWatch is een van de grootste online IT-reselleronderzoekers ter wereld en levert jaarlijks belangrijke inzichten in het gedrag, de meningen en de voorspellingen van meer dan 7.000 IT-resellers. Als onderdeel van het onderzoek nomineren ze per land distributeurs waarmee ze samenwerken voor de Context ChannelWatch Distributor of the Year Awards.

Patrick Zammit, President Europa bij Tech Data zei: “Het is vooral bijzonder dat deze awards het resultaat zijn van directe feedback van onze gewaardeerde klanten, niet slechts in één land, maar in heel Europa. Tijdens dit uitdagende jaar hebben we ons gericht op het beschermen van de gezondheid en het welzijn van onze collega’s, terwijl we onze kanaalpartners ondersteunen en waarde blijven toevoegen aan hun bedrijf met een breed aanbod aan oplossingen, diensten en technologieproducten. Ik accepteer deze erkenning graag namens het hele Tech Data team dat zoveel heeft gedaan om de relaties met onze klanten in de regio te versterken door op te treden als betrouwbare bedrijfsadviseurs met een passie voor het succes van onze partners”.

Howard Davies, CEO en medeoprichter van Context: “Deze prijzen laten zien hoeveel waardering resellers voor Tech Data hebben en illustreert de uitstekende positie die het bedrijf inneemt in de IT-distributie-industrie en, in deze uitdagende tijden, de hoogwaardige flexibele ondersteuning en diensten die Tech Data aan de markt levert. De awards zijn dan ook een duidelijk bewijs van de sterke relatie die Tech Data heeft opgebouwd met resellerpartners. Het vertrouwen dat resellers hebben in Tech Data is een van de sleutels tot een duurzaam en productief IT-kanaal, juist ook in deze tijden van onzekerheid in de markt”.

www.techdata.nl

Mobiele versie afsluiten