Tech Data komt met veilige werkplekoplossingen

Tech Data

Tech Data heeft een aantal kant-en-klare technologische oplossingen samengesteld waarmee werkplekken zowel op afstand als op kantoor veiliger, veerkrachtiger en productiever worden.

Onderzoek laat zien dat na afloop van de Corona-pandemie nog maar 12 procent van de kenniswerkers weer fulltime terug naar kantoor wil. Driekwart van de medewerkers heeft een voorkeur voor de combinatie van werken op afstand en op kantoor. Deze nieuwe realiteit noopt bedrijven op zoek te gaan naar technologische oplossingen om de veiligheid van de werkplek te verbeteren en de productiviteit en samenwerking te optimaliseren.

De nieuwe serie multi-vendor beveiligings- en productiviteitsoplossingen werd ontwikkeld door Tech Data’s eigen specialisten. Ze combineren data- en beveiligingstechnologieën met een reeks professionele, beheerde en financiële diensten. Met deze oplossingen kunnen bedrijven verschillende scenario’s efficiënt en doeltreffend inzetten. Denk aan afstand houden, tele-health, de bezettingsgraad van gebouwen, koortsdetectie, hygiëne, informatietoegang en oplossingen voor bedrijfsprocessen.

Craig Smith, Europees Vice-President Data Solutions en IoT bij Tech Data, voegt toe: “De wereld verandert, zowel voor thuiswerken als op kantoor. Bedrijven zijn hard bezig hun kantoren of fabrieken aanzienlijk aan te passen waarbij de focus nu vooral is gericht op veiligheid en beveiliging. Bovendien blijft een groot deel van het personeel in de nabije toekomst van huis uit werken. Met technologische innovaties zoals die in de catalogus van Tech Data’s te vinden zijn kunnen partners en eindklanten naadloos en efficiënt overstappen naar deze nieuwe wereld.”

De reeks oplossingen wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe innovatieve producten van leveranciers zoals Advantech, Alis, Aruba, Automation Anywhere, Cisco, Ergosense, Everyangle, G2K, IAConnects, IBM, Intel, iOffice, Keonn, Microsoft, Secufy, Tibco, Tracktio en WiCis.

Meer informatie op de webpagina Solutions Catalogue of neem contact op met iot@techdata.eu.

Mobiele versie afsluiten