Tech Data benoemt Justyna Moesman tot Business Unit Manager Security

Tech Data, a TD SYNNEX company, kondigt aan dat met ingang van 1 november 2021 Justyna Moesman is benoemd tot Business Unit Manager Security.

Justyna MoesmanJustyna is in 2015 gestart in het Europese Cisco team van Tech Data. Daar heeft ze verschillende rollen vervuld met als laatste de rol van European Security Vendor Manager, waarin ze leiding gaf aan het European Competence Center. Met de overstap naar onze lokale organisatie wordt Justyna Moesman verantwoordelijk voor het Security team binnen Tech Data in Nederland en gaat zij rapporteren aan Marc van Ierland, Director Advanced Solutions.

Security awareness

Moesman benadrukt de ambitie van Tech Data om business partners te ondersteunen in het verhogen van de security awareness in de markt. “In de afgelopen periode is er veel aandacht besteed aan de moderne werkplek en de nieuwe, hybride manier van werken, waarin flexibiliteit en mobiliteit centraal staan. Veel bedrijven evalueren momenteel welke veranderingen van tijdelijke aard zijn en welke gaan zorgen voor een definitieve andere werkwijze. Duidelijk is wel dat security hoe dan ook een nog belangrijkere rol gaat spelen bij de invulling van de werkplek van de toekomst.”

Portfolio

De ontwikkeling en toepassing van Next-Gen technologies, waarin security een onderdeel is van de totaaloplossing, gaat steeds verder. Security kan hierbij een rol spelen in de partnertransformatie. Moesman belicht de rol van Tech Data hierin ”Het portfolio van Tech Data, voor zowel pure als non-pure players wordt nog altijd groter. Partners moeten beiden tot hun beschikking krijgen in de vorm van multivendor totaaloplossingen, op maat (security by design), voor de diverse security issues. Met Practice Builder biedt Tech Data bijvoorbeeld een programma waarin partners binnen 90 dagen een Security Practice ontwikkelen. Het programma biedt intensieve persoonlijke begeleiding, waarmee iedere partner op hun eigen manier de bedrijfstransformatie kan versnellen.”

Tot slot geeft Moesman aan welke ondersteuning haar team kan bieden aan de business partners: Tech Data biedt naast een brede kennis, expertise en het ecosysteem, uitgebreide services, waaronder financial en managed services, die een toegevoegde waarde zijn voor de partner.”

Mobiele versie afsluiten