Tech Bakery en TD SYNNEX slaan handen ineen

Al meer dan twaalf jaar helpt Tech Bakery organisaties met de implementatie en adoptie van Google diensten. Om groei te realiseren en klanten nog beter te bedienen slaat Tech Bakery nu de handen ineen met TD SYNNEX.

Door deze samenwerking aan te gaan, wordt er nog meer specialistische en technische kennis in huis gehaald. TD SYNNEX loopt als top distributeur van Google voorop in de oplossingen die Google op de markt brengt. Met een team van zeven Google-specialisten in Nederland brengt TD SYNNEX extra kennis en ervaring mee.

Wat betekent dit voor mij als klant?
Voor jou als klant verandert er weinig. Tech Bakery blijft jouw Google partner en voor al je vragen kun je nog steeds bij ons terecht. Wel halen we met deze samenwerking meer specialisten in huis en kunnen we je beter helpen bij complexe vraagstukken.

Tech Bakery
Maaike Dekkers-Duijts, directeur van Tech Bakery: “We hebben een mooi scala aan klanten die allen verschillende wensen hebben omtrent hun Google infrastructuur. Hierbij ligt de focus veelal op Google Workspace en Google ChromeOS. Nu meer organisaties hun digitale transformatie in gang hebben gezet, spelen partners met kennis en expertise op het gebied van alle Google Cloud-technologieën een steeds belangrijkere rol. Wij vinden het belangrijk om klanten uitstekend te kunnen blijven bedienen en verwachten dat met dit partnership nog beter te realiseren.”

TD Synnex
Ook Bas Scheepens, Director Advanced Solutions NL bij TD SYNNEX is blij met deze samenwerking. “Tech Bakery is een belangrijke en toonaangevende Google partner op de Nederlandse markt. Vanuit onze technische- en operationele expertise kunnen wij Tech Bakery ondersteunen om klanten optimaal te bedienen. Samen kunnen we de digitale transformatie van organisaties versnellen en hen helpen om nog succesvoller te zijn.”

Mobiele versie afsluiten