Sysdig: tijd is de valuta van de Cloud

Cloud Expo exposant aan het woord

Naarmate bedrijven meer en meer naar de Cloud bewegen, staan ze voor vergelijkbare beveiligingsuitdagingen als voorheen. Het wezenlijke verschil waarmee Security-teams te maken hebben zit hem in de schaal en snelheid waarmee nieuwe code tegenwoordig naar productie wordt gebracht.

Headshot Roald SysdigHet brengt ons een bekend maar lastig dilemma: hoe beveiligen we de Cloud zonder innovatie te vertragen?

Cloud Security is in toenemende mate complex, de noodzaak voor oplossingen die je in staat stellen de volledige software development lifecycle te beveiligen neemt toe. 10 minuten: dat is alles wat nodig is om een aanval in de Cloud uit te voeren nadat een exploiteerbaar doelwit is ontdekt.

Met hackers die dezelfde Cloud en automatisering tooling omarmen, kan onze respons niet achterblijven.

Sysdig heeft een platform ontwikkeld, gebaseerd op Open Source standaarden, waarmee je in real-time Kubernetes, Containers en Cloud omgevingen beveiligt vanaf ontwikkeling tot aan productie.

Dit doen wij door applicatie data te correleren met data afkomstig van bronnen zoals van de Cloud providers, Kubernetes en containeromgevingen, Identity providers, Build automation tooling en Container image scanning resultaten.

Onze missie is om de responstijden voor Security te herdefiniëren, waarbij we de revolutionaire 5/5/5 benchmark introduceren.

Ik ben Roald Ruchti, Sales Director Benelux, samen met de Security experts uit het Sysdig team sparren wij graag met organisaties die deze uitdaging met ons aan willen gaan.

In de dynamische wereld van cybersecurity is urgentie de taal en elke seconde telt!

Mobiele versie afsluiten