Strict organiseert gratis online Internet of Things-cursus

strict-organiseert-gratis-online-internet-of-things-cursus

Het leeft bij ondernemers, grote bedrijven, universiteiten en zelfs regeringen: Internet of Things. Wat betekent het voor jou en jouw bedrijf? Wat zijn de kansen die het biedt en wat de gevaren? Om dit te ontdekken, organiseert Strict de Internet of Things MOOC (Massive Open Online Course).

Strict neemt je in deze vernieuwde versie van de Internet of Things MOOC (Massive Open Online Course) mee op een reis door de wereld van IoT. In de loop van drie weken wordt managementinzicht en meer inhoudelijke kennis in de nieuwe wereld van IoT gegeven. Hierin ontmoet je een aantal zeer ervaren experts, van CEO’s tot toekomstvoorspellers, die de deelnemers voorzien van businessinzichten en mogelijkheden.

Deze cursus levert de fundamenten en praktische informatie op voor business managers, om hen snel up to speed te brengen in deze snel groeiende industrie. Deze cursus is ontwikkeld voor ondernemers, business managers en mensen in de industrie, die zijn geïnteresseerd in de fundamenten, impact en potentie van het IoT.

Startdatum: 13 november 2017
Einddatum: 3 december 2017
Tijdsbesteding: 1 à 2 uur per week

Klik hier voor meer informatie & inschrijven

Mobiele versie afsluiten