STORViX – de nieuwe challenger voor dataopslag oplossingen

Zeg vaarwel tegen de wereld van aan elkaar geknoopte, inflexibele dataopslag oplossingen

STORViX is een nieuwe challenger in de markt van dataopslag oplossingen. STORViX ontpopt zich in de markt, als de voorloper op het gebied van dataopslag innovatie en biedt organisaties een nog verfijndere manier om enterprise data op te slaan, te beheren en te beveiligen.

storvikSTORViX is opgericht met het doel het landschap van dataopslag voorgoed te veranderen, met innovatieve oplossingen, die excellentie nastreven. Of het nu gaat om het optimaliseren en voorspelbaar maken van opslagkosten, het verhogen van het beveiligingsniveau of het stroomlijnen van het gebruiksgemak.

Zij leveren maatwerk oplossingen en ontzorgen op deze manier bedrijven, zodat u zich op uw core-business kunt focussen.

Luca Minoja, CEO en oprichter van STORViX legt uit, ”Ons doel is om een geavanceerde opslagoplossing te bieden die vergelijkbaar is met de efficiëntie en het aanpassingsvermogen van een DNA-molecule. Onze hardware is het kloppend hart van de gegevensopslag, terwijl onze intelligente software, met hulp van AI, het brein is.”

STORViX biedt een modulaire reeks van platformen, doelgerichte producten en diensten, voor uiteenlopende behoeften van dataopslag en beheer. Onze kerntechnologie – de AiRE IntelligentFiler – gebruikt geavanceerde AI en Machine Learning-algoritmen om systeemprestaties, flexibiliteit en kostenefficiëntie te optimaliseren voor verschillende (zelfs per individuele) workloads.

In de EMEA-regio werkt STORViX samen met global serviceproviders, systeemintegrators, datacenters en cloudproviders om de klant specifieke oplossingen te leveren. Deze oplossingen hebben een track-record van winnende deals, juist in concurrentie met de huidige marktleiders. Wanneer beveiliging de prioriteit heeft, is STORViX ongeëvenaard.

Partners gezocht

2024 Is het jaar waarin STORViX een significate groeispurt wil inzetten, deze is in de Benelux gericht op strategische partnerships, waarbij de aantrekkingskracht voor partners het absolute win-win scenario van een gezamenlijke groei is.

Als u uw portfolio wilt uitbreiden en wilt werken met een Europese challenger-oplossing die kan concurreren met de gevestigde spelers op de markt, neem dan contact op met de Sales Director voor Noord-Europa, Sören Frick, via sfrick@storvix.eu of 06-237 697 97

 

Mobiele versie afsluiten