Stephane Minana nieuwe Channel Director AudioCodes

voor EMEA en India

AudioCodes heeft het genoegen om Stephane Minana te verwelkomen als de nieuwe Channel Director voor de regio EMEA/India.

Stephane Minana-400Met een sterke achtergrond in Unified Communications, Collaboration en Customer Experience bij toonaangevende bedrijven zoals Cisco, BT en Orange Business, brengt Stephane een schat aan ervaring met zich mee.

Bij Orange Business heeft Stephane met succes de Customer and Employee Experience Business unit in Europa geleid, met een specifieke focus op UC, CCaaS, AI en analytics. Hierdoor is hij een waardevolle adviseur voor IT/Telecom-partners die hun positie op het gebied van cloudcommunicatie en klantcontact willen versterken.

In zijn nieuwe rol zal Stephane zich specifiek richten op het verbeteren van het AudioCodes-partnerprogramma en partners helpen bij het realiseren van hun communicatie- en samenwerkingsdoelstellingen, met name op het gebied van Microsoft Teams voice, video en AI.

Stephane’s passie voor reizen en buitensporten maken hem een dynamische aanwinst voor het team. Hij is gevestigd in Amsterdam en spreekt vier talen.

“We zijn verheugd om Stephane te verwelkomen in de AudioCodes familie,” zegt Jasper Maters, Sales Director AudioCodes Benelux en Nordics. “Zijn expertise zal een cruciale rol spelen in het ondersteunen van onze partnerinitiatieven.”

Neem gerust contact op met Stephane voor meer informatie of om hem persoonlijk te verwelkomen.

Mobiele versie afsluiten