Spectralink integreert zakelijke mobiele apparaten met Zoom Phone

Spectralink heeft de Zoom Phone certificering ontvangen voor zijn portfolio mobiele apparaten. Het bedrijf heeft DECT-telefonie-infrastructuur en mobiele handsets, evenals Versity-smartphones.

Nu organisaties overstappen op cloud-infrastructuur met een groeiend UCaaS-aanbod, bieden Spectralink en Zoom gezamenlijk teamsamenwerking, veilige connectiviteit en naadloze communicatie. De zakelijke Versity-smartphones van Spectralink en het DECT-portfolio integreren direct met Zoom Phone en worden centraal beheerd via Spectralink’s AMIETM (Advanced Mobile Intelligence for Enterprise).

Zakelijke Zoom Phone-klanten

“Spectralink zorgt ervoor dat mobiliteit werkt, en nu zorgen we ervoor dat het werkt voor zakelijke Zoom Phone-klanten”, aldus Andy Allison, Chief Product Officer en VP of Marketing bij Spectralink. “Dankzij grootschalige en zeer redundante oplossingen voor DECT-telefonie, en nu een native spraakintegratie voor Versity, zijn we er trots op dat we een nieuwe set communicatietools kunnen introduceren om te voldoen aan de dynamische behoeften van Zoom Phone-klanten.”

VOIP-oplossing Spectralink

“We zijn verheugd samen te werken met Spectralink om de gebruikerservaring in draadloze communicatie te verbeteren met een eersteklas VOIP-oplossing”, zegt Graeme Geddes, Head of Zoom Phone & Rooms. Spectralink blijft verder inzetten op zijn uitgebreide ecosysteem van partnertoepassingen en reputatie voor native voice-interoperabiliteit door Spectralink te promoten als een gecertificeerde oplossing voor Zoom Phone.

Bron: Spectralink

Mobiele versie afsluiten