Spanning stijgt … ook in de CloudCup!

Vanavond staan alweer de laatste vier poulewedstrijden van dit EK op het programma. Om 18.00 uur wordt afgetrapt voor de beslissing in poule E en later op de avond valt de beslissing in de ‘Poule des Doods’. In beide poules maken alle vier de landen nog kans om door te gaan, dus de druk op de ploegen is groot vanavond. Over spanning gesproken, de ITchannelPRO CloudCup is ook spannender dan ooit.

In de ITchannelPRO CloudCup zijn de drie koplopers op dit moment binnen 30 punten van elkaar verwijderd. Dat is natuurlijk bizar weinig op een totale score van bijna 3.000 punten. Koploper is Jordinho77 met 2.920 punten en nummer twee is Jaucke met een score van 2.900. De top drie wordt gecompleteerd door Rodyvh, die afgelopen maandag nog een monsterscore van 675 punten van de mogelijke 800 neerzette. Het wordt vanavond dus spannend wie de poulefase afsluit als koploper van de ITchannelPRO CloudCup en dus als een soort Herbstmeister de knock-outfase ingaat.

Tegenstander Oranje

Net zo spannend is de vraag welk land Oranje in de achtste finale treft. Het ingewikkelde schema geeft op dit moment nog twee mogelijkheden: Tsjechië en de nummer drie uit Poule F. Om sterke landen Portugal, Frankrijk of Duitsland te ontlopen, is het cruciaal dat Poule E een ‘slechte’ nummer drie aflevert. Zo moet bijvoorbeeld Polen niet winnen van Zweden en Spanje juist wel van Slowakije. Het wordt hopelijk een zinderende EK-avond!

Infohttps://cloudcup.nl

Mobiele versie afsluiten