Sona en De Fiber Crew kondigen samenwerking aan

Sona is verheugd de samenwerking met Fiber Crew aan te kondigen en daarmee de ADSL-basisklanten te kunnen overzetten naar glasvezel.

Sona en De Fiber Crew kondigen samenwerking aanDoor de jaren heen hebben we met verschillende glasvezelproviders gewerkt. Toen de mogelijkheid voorbijkwam met Fiber Crew hielp dat echt met onze visie om al onze klanten te transformeren van koper naar glasvezel. Wat wij geweldig vinden aan hen is hun visie om internet voor de toekomst aan te bieden.

Wij vinden dat elk bedrijf goed werkend internet met de juiste snelheid moet hebben om hun dagelijkse werkzaamheden te kunnen blijven doen. Samen zullen we bedrijven in de regio voorzien van de tools en middelen die ze nodig hebben om uit te blinken in het huidige digitale landschap.

Sona

Sona Business is een leverancier van Telecom, Cloud en Internetdiensten met een uitgebreid internationaal netwerk. Bij ons kan je SIP Trunks en allerlei communicatie en spraak diensten afnemen, Clouddiensten zoals Private Cloud en Dedicated Server, Mobiele diensten zoals VAMO en SMS diensten, en alle soorten connectiviteit diensten zoals breedband, Software Defined Networking en veel meer.

Heb je ook klanten in België, Duitsland, Frankrijk of VK dan zit je bij ons goed want we leveren bijna alle diensten in deze landen.

Fiber Crew

Fiber Crew is een glasvezelprovider uit Rotterdam, met als doel om het “internet van de toekomst” écht voor iedereen toegankelijk te maken. Ze doet dit door op haar eigen glasvezelnetwerk van 300.000 adressen Gigabit (1.000Mb/s) als de nieuwe standaard te hanteren en keuze te bieden door uitgebreide samenwerkingen met providers.

Op basis van het wholesale model kunnen providers zoals Sona haar diensten aanbieden over het netwerk, en samen met Fiber Crew het internet van de toekomst leveren aan de klanten.

Meer informatie tref je op https://sonabusiness.com/nl-nl/ en https://fibercrew.nl/

Mobiele versie afsluiten