Solimas neemt VDB Automatisering over

ICT-bedrijf VDB Automatisering uit Berlicum sluit zich aan bij ICT-dienstverlener Solimas. Het team van VDB zal in het eerste kwartaal van 2022 verhuizen naar het al bestaande kantoor van Solimas in de Gruyterfabriek in Den Bosch. De gezamenlijke schaal en expertise van Solimas maakt dat klanten van VDB voortaan nóg beter geholpen kunnen worden bij al hun vragen rondom ICT. Ook bieden de aanwezige ISO-, NEN- en ISAE-certificeringen extra zekerheid.

Lokale aanwezigheid

SolimasAd van den Broek, directeur en oprichter van VDB Automatisering: “Ik ben erg blij dat we samen zijn gegaan met Solimas. Hierdoor kunnen we in de toekomst alle uitdagingen binnen de ICT voor het MKB aan met een sterke en slagvaardige organisatie. Vooral de lokale aanwezigheid is belangrijk voor onze klanten, met korte lijnen en betrokken ervaren medewerkers Daarom vertrouw ik er ook op dat zowel onze klanten als onze medewerkers zich thuis zullen voelen bij Solimas.”

Gerard de Weerd, CEO van Solimas: “Wij verheugen ons met deze lokale stap. Het toevoegen van VDB aan Solimas Den Bosch geeft ons de nodige slagkracht, waardoor Solimas nog beter in staat is vanuit lokaal ondernemerschap in de groeiende klantvraag binnen deze regio te voorzien. Met de komst van VDB versterken wij het team in zowel volume als ruime expertise.”

Diepte-investering

Met de overname van VDB investeert Solimas in een aanzienlijke hoeveelheid kennis, expertise en meer dan 25 jaar ervaring op de locatie Den Bosch. Ad van den Broek zal in de loop van het eerste kwartaal na 27 jaar met pensioen gaan. Tot die tijd gaat hij ervoor zorgen dat de overgang naar Solimas zo soepel mogelijk verloopt

Mobiele versie afsluiten