Snom: Top resultaat dankzij partners en distributie

IP-telefoniepionier Snom heeft eind maart het fiscale jaar afgesloten en het recordniveau van vorig jaar geëvenaard. Het marktaandeel in de Benelux is gegroeid. Het premiummerk bedankt zijn channelpartners, die ondanks de instabiele economie en politieke situatie in het afgelopen jaar, wederom een topprestatie hebben geleverd.

Gernot_Sagl_2019Volgens CEO Gernot Sagl was het afgelopen jaar een uitdagend voor veel bedrijven. De snelle stiiging van de bedrijfskosten als gevolg van de internationale geopolitieke ontwikkelingen zorgde voor uitstel van diverse projecten. Snom kon zijn partners ondersteunen door innovatie, productkwaliteit en beschikbaarheidDaarbij werden de inspanningen om de vakhandel met innovatie, productkwaliteit, beschikbaarheid en een stabiel prijsbeleid.

Gernot Sagl bedankt Snom-partners voor hun bijdrage aan het succes van het merk: “De levendige samenwerking met de channel is voor ons van onschatbare waarde, vooral in moeilijke tijden. Met het oog op de uitdagingen die we hebben doorstaan, zijn we des te blijer dat we onze distributiepartners ook dit jaar met onze distributie-awards kunnen belonen.” Zowel ATIS Telecommunicatie B.V. in Nederland als UC Experts BV in België bevestigden hun toppositie als Platinum distributeur en ontvangen Snom’s Distribution Award.

Snom zal zich blijven inspannen om haar eigen producten en diensten voortdurend te verbeteren en te groeien met zijn partners. “We kijken ernaar uit om ook in de toekomst samen nieuwe successen te vieren: in de loop van het zojuist begonnen nieuwe fiscale jaar zullen we diverse nieuwe producten op de markt brengen, die de channel de gelegenheid biedt nieuwe markten te verkennen.

Mobiele versie afsluiten