Snom Technology GmbH – 2021 en een sneak vooruitblik op 2022

fuchs-snom2021 was wel weer een erg bijzonder jaar hè? Een lastige start voor veel bedrijven, een hoop enthousiasme net voor de zomer, toch weer een deksel op onze neus in de herfst.

En om dan nog maar niet te spreken over tekorten van chips en andere componenten. Met wellicht nog als kers op de taart een enorm vrachtschip dat vast komt te liggen in het Suezkanaal en daardoor de logistieke keten tussen Azië en Europa om zeep helpt!

Toch ben ik bijzonder tevreden over het afgelopen jaar. Onze supply-chain is op orde en we hebben in september met de D8xx serie laten zien dat we zelfs met het doodgewaande bureautoestel innovatief blijven.

De channel heeft wederom zijn veerkracht en groei getoond. Wist je dat Snom inmiddels meer dan 5000 geregistreerde partners heeft? Distributeurs en partners hebben laten zien, ondanks de soms erg lastige marktcondities, erg vindingrijk te zijn en te blijven vertrouwen op Europese merken zoals Snom. Resultaat? We sluiten in maart ons beste jaar ooit af, in alle landen en ik kan onze partners niet genoeg bedanken voor het vertrouwen in ons.

Voor 2022 ben ik dan ook erg positief gemutst. Vorig jaar al hebben we gezien dat er steeds meer belangstelling komt voor het onderwerp “Security” en dat is voor ons, vallend onder de strenge, Duitse GDPR, loon naar werken.

Lancering

Onze productmanagers hebben de laatste maanden overuren gedraaid: We lanceren binnenkort een nieuwe Work from Anywhere serie, met meer aandacht voor persoonlijke devices, de D7xx serie wordt opgefrist, we brengen nieuwe DECT producten op de markt en de D8xx serie zal begin Q2 commercieel beschikbaar zijn.

We hebben onze inkoop van componenten strak in de grip en kunnen onze partners met behulp van onze distributeurs ondersteunen met voorraden in onze Europese magazijnen.

De grootste uitdagingen? Het blijven uitbreiden van ons partnernetwerk met goede, gekwalificeerde business partners die begrijpen waar communicatie en advies om draait.  En het vinden van nieuwe mensen. We hebben in Berlijn diverse leuke posities open.

Schiet mij even aan als je meer wilt weten (of collega wilt worden)!

Mobiele versie afsluiten