Snom en Sipwise gaan strategisch partnerschap aan

Twee voor het wereldtoneel

SNOM logoSnom is de bekende fabrikant van IP-telefoons voor het bedrijfsleven en industrie. Sipwise een internationaal succesvolle leverancier van Unified Communications-oplossingen die sinds 2018 deel uitmaakt van Alcatel Lucent Enterprise Holding. Deze twee bedrijven gaan nu nog nauwer samenwerken. Daar zullen talrijke klanten over de hele wereld wel blij mee zijn. Zelfs de meest complexe installaties kunnen nu moeiteloos gerealiseerd worden.

Gamma aan telecommunicatieoplossingen

Net als Snom Technology GmbH in Berlijn is ook Sipwise GmbH in Brunn am Gebirge in Neder-Oostenrijk een internationale speler met een heel gamma aan telecommunicatieoplossingen. Sipwise is gespecialiseerd in de ontwikkeling en integratie van VoIP softswitch-oplossingen met geïntegreerde uitbreidingsmodules voor telecommunicatiebedrijven, netwerk- en OTT-operators en zakelijke klanten. Sipwise is in 2008 opgericht als open source bedrijf. Het heeft meer dan 60 klanten in meer dan 30 landen – waaronder NetCologne, T-Mobile/Magenta Telekom en Liberty Global, met meer dan vijf miljoen aangesloten gebruikers.

Kern van het partnerschap

De kern van het partnerschap tussen de twee bedrijven is dat Sipwise het volledige portfolio van Snom in zijn assortiment opneemt. Inclusief de zeer professionele forwarding en provisioning tool SRAPS (Secure Redirection and Provisioning Service) voor de volledig van de locatie onafhankelijke Zero-touch Deployment van Snom telefoons. SRAPS ondersteunt bij het op afstand instellen via Remote Management, analyseert fouten en kan deze in veel gevallen op afstand oplossen.

Alexander Lutay, Vice President Ontwikkeling bij Sipwise GmbH: “We werken erg graag samen met de competente technici van Snom. Zijn waren van begin af aan geïnteresseerd om onze systemen efficiënt samen te voegen. Wij zijn ervan overtuigd dat de combinatie van Sipwise en Snom oplossingen onze klanten meer flexibiliteit, tijd en kostenvoordelen zal bieden.“

En ook Mark Wiegleb, Head of Interop & Integration van Snom Technology GmbH, kijkt door de samenwerking met verwachting in de toekomst: “Wij waren erg blij met de integratie van Sipwise, al was het omdat het bedrijf net als Snom zeer internationaal gepositioneerd is. En vooral onze grote gemeenschappelijke klantenkring zal baat hebben bij deze samenwerking.“

Mobiele versie afsluiten