Snom breidt zijn portfolio uit om aan klantbehoefte te voldoen

Drie nieuwe telefoons speelt Snom Technology in op groeiende vraag naar maatwerk oplossingen

Snom_D713Snom Technology, ’s werelds toonaangevende merk voor zakelijke IP-telefonie, breidt zijn D3XX en D7XX IP-toestelseries uit met drie modellen. Die komen tegemoet aan de behoeften van klanten die willen investeren in op maat gemaakte oplossingen.

WYSIWYG: nu ook in de telefonie

In principe bieden de high-end toestellen van een verkoper op het moment van hun lancering de beste en modernste functies van hun respectievelijke categorieën. Dit leidt vaak tot aanzienlijke verschillen, ook qua prijs, tussen instapproducten en producten van zogenaamde “topklasse”.

Een enquête onder Snom-partners bracht grote verschillen aan het licht in het gebruik van de Bluetooth-functie die in de toestellen is ingebouwd. Na aankoop van de topmodellen van de D3XX en D7XX series (D385 en D785) verklaarde 97% van de ondervraagden dat zij nog nooit gebruik hadden gemaakt van de ingebouwde Bluetooth. Evenmin zagen zij het nut ervan op middellange termijn.

Met het oog op de WYSIWYG-aanpak (“What you see is what you get”) die de fabrikant met de nieuwe D8XX serie nastreeft, biedt Snom nu twee van zijn high-end IP-terminals aan zonder Bluetooth: de D385N en de D785N. “Door deze kleine wijziging bij onze twee topmodellen komen we onze klanten tegemoet door precies datgene aan te bieden wat ze willen van beide modellen.  En natuurlijk tegen een lagere prijs,” aldus Florent Aubert, Hoofd Product Management bij Snom.

Een nieuw stijlvol en functioneel toestel met een TFT-kleurenscherm

Met de nieuwe D713 breidt Snom ook zijn D7XX serie uit met een bureautelefoon voor gebruik in grote hotelcomplexen, de publieke sector, ziekenhuizen en callcenters met honderden of duizenden werplekken.

In deze situates zoekt men gewoonlijk naar toestellen die niet alleen stijlvol zijn, maar ook functioneler, waarbij een gebruiksvriendelijk design samengaat met hoge prestaties. En niet te vergeten een laag stroomverbruik en een goede betaalbaarheid.

De nieuwe D713 combineert precies deze kenmerken. Uitgerust met HD-audio, biedt deze IP-telefoon een kristalheldere spraakkwaliteit van de hoogste klasse. De D713 heeft een TFT-kleurenscherm en twee Gigabit-poorten, ondersteunt zes SIP-identiteiten en biedt vier vrij programmeerbare functietoetsen die voorzien zijn van LED’s.

Het toestel beschikt ook over Snom’s bewezen veiligheid, interoperabiliteit en veelzijdige firmware, inclusief configuratie op afstand via SRAPS (“Secure Redirection and Provisioning Service”). “Dit nieuwe toestel in de D7XX serie, dat qua prijs in het instapsegment is gepositioneerd, vormt een nieuwe aanwinst in onze meest succesvolle productfamilie. De D713 vult een leemte in ons productassortiment door in te spelen op wat onze klanten van ons vragen en waar we graag aan voldoen”, voegt Aubert tot slot toe. De nieuwe Snom D713 is nu te verkrijgen bij de Snom distributeurs in de Benelux: Atis Telecommunicatie, Valadis, SDC en UC Experts.

 

Mobiele versie afsluiten