Snom bekroont twee Benelux distributeurs na recordjaar

  ATIS Telecommunicatie BV en UC Experts B.V. ontvangen onderscheidingen van de VoIP-fabrikant

Snom, de wereldwijd erkende fabrikant van IP-telecommunicatieoplossingen voor professioneel gebruik, heeft twee van zijn Benelux-distributeurs beloond voor hun prestaties en ondersteuning.

Na het beste jaar ooit, met een omzetstijging van 39% in de Benelux, wilde Snom graag de belangrijke rol erkennen die de partners in dit succes hebben gespeeld, namelijk de distributeurs die aan de vraag van resellers blijven voldoen door het beheren van de voorraad en het delen van hun geavanceerde technische kennis van de producten van Snom.

In totaal zijn dit jaar 14 distributeurs uit de hele wereld onderscheiden, waaronder twee jarenlange partners uit de Benelux. Zowel ATIS Telecommunicatie BV als UC Experts B.V. hebben een Platinum award ontvangen.

De jaarlijkse awards voor distributeurs zijn een erkenning van de uitstekende verkoopdoelstellingen die zij hebben behaald, evenals van bepaalde kwalitatieve criteria. Er werd rekening gehouden met het niveau van de technische training en ondersteuning die de distributeurs, kennis die zij van de Snom producten en de sterke relaties die zij hebben opgebouwd met de resellers.

Fabio Albanini, Hoofd Internationale Verkoop bij Snom, zei: “Terwijl veel bedrijven het afgelopen jaar te maken kregen met verstoringen in hun toeleveringsketen, hebben wij ons aangepast en zijn we doorgegaan met het leveren van Snom producten aan klanten – en we hebben daarbij een recordomzet behaald. Ons netwerk van partners heeft hierbij een grote rol gespeeld.”

Jan Mulder, Directeur en eigenaar bij ATIS Telecommunicatie BV, licht toe: “Wij geloven in het merk waardoor wij ons actief blijven inzetten.

Deze status bevestigt de kwaliteit van onze samenwerking. Naast ons eigen team en de mensen van Snom bedanken wij ook onze partners. Wij kunnen alleen maar zo succesvol zijn door de inzet van het hele kanaal.”

 

Tim Buts, Directeur en eigenaar bij UC Experts B.V, voegt hieraan toe: “Deze prestatie is het resultaat van een uitstekende synergie in de channel. We zijn dankbaar voor de loyaliteit van onze partners en richting Snom, voor het vertrouwen dat zij ons geven om waarde toe te voegen aan hun producten.”

Lees meer over Snom op:   www.snom.com

Mobiele versie afsluiten