Smart Living Society verwelkomt René Panman als nieuw bestuurslid

De bestuur van stichting Smart Living Society is recent uitgebreid met René Panman uit Zevenbergen, West-Brabant. Panman, een ervaren professional in de consumentenelektronica en een enthousiaste voorstander van slimme huis-technologieën, brengt een schat aan kennis en expertise naar de stichting.

Smart Living SocietyRené Panman is geen onbekende in de wereld van Smart Home. Met een indrukwekkende loopbaan bij grote namen als Toshiba, Samsung, en nual 17 jaar bij KlikAanKlikUit, heeft hij de overgang van traditionele naar slimme huizen van dichtbij meegemaakt. Zijn passie voor innovatie op het gebied van ‘smart’ technologieën wordt gezien als een waardevolle aanwinst voor de Smart Living Society.

Naast zijn professionele prestaties, is Panman ook een trotse echtgenoot en vader van zeven kinderen, wat hem een uniek perspectief geeft op de behoeften van moderne gezinnen in een snel veranderende digitale wereld. Zijn betrokkenheid bij de Smart Living Society vanaf het begin onderstreept zijn toewijding aan hun missie: het toegankelijk maken van smarthome-technologie voor iedereen.

Geïnteresseerden kunnen René Panman persoonlijk ontmoeten tijdens het aankomende Smart Home AI-event op 7 december, georganiseerd door de Smart Living Society bij Roamler Amsterdam.

Mobiele versie afsluiten