Smart Living Society Ledenvergadering met borrel & bbq

Op woensdag 24 mei vond de besloten  Ledenvergadering van Smart Living Society plaats in Rotterdam, bij café Okay. Met een goede opkomst van leden was het een succesvolle bijeenkomst. Waar een ledenvergadering soms nog wel eens saai kan zijn, is dat bij Smart Living Society zeker niet aan de orde.

Smart Living Society Ledenvergadering met borrel _ bbq-600pxNa een kort ledenvergadering werden alle leden betrokken bij de veel belovende plannen die er zijn voor de toekomst voor Smart Living  Society en keken ze vooruit naar de toekomst en de kansen die er nog liggen op Smart Home gebied.

Daarnaast werden waardevolle inzichten en informatie gedeeld door Reshift/Kieskeurig en door GfK tijdens een inspirerende presentatie.

Een van de hoogtepunten van de dag was de uitreiking van de awards, alle leden ontvingen een prestigieuze en unieke Smart Living Society award als dank voor hun lidmaatschap.

Na het officiële gedeelte van de vergadering was er ruimte voor ontspanning. De leden verkenden de Rotterdamse haven op een ribboot, die met een snelheid van 90 kilometer per uur over het water vloog. Dit zorgde voor een onvergetelijke ervaring met een prachtig uitzicht over de haven.

Na de adrenalinekick was het tijd voor ontspanning en gezelligheid. De dag werd afgesloten met een gezellige borrel en barbecue, waar er in het avondzonnetje gezellig werd nagepraat over de dag en alles omtrent smart home.

Het volgende event staat voor 5 juli op de agenda, dit is een open event met als thema: Smart Veiligheid producten en diensten. Interesse? Schrijf je hier in

Smart Living Society bedankt alle aanwezigen voor hun waardevolle bijdrage. Benieuwd wat Smart Living Society voor jou kan betekenen? www.smartlivingsociety.nl

 

(Van links naar rechts: Rob Wierenga, Rene Panman, Nordin van der Maaten, Edwin Aartman, Kevin van Oosteren, Mark Wiersma, Jan Hein Knip, Marijn Nederlof, Frank Verbrugge, Michiel Kramer, Tessa Holzenbosch, Jaap Terhaard, Martijn Huehorst, Yassine van der Stoel, Niels van Steijn, Yannic Audenaerde, Marc Vervoort, Mark de Vries, Machiel van der Brugge, Laura Teunissen, Philip Elias.)
Mobiele versie afsluiten