Smart Living Society AI- en Smart Home-event op 7 december

sprankelend evenement ter afsluiting van het jaar

De Smart Living Society sluit het jaar af met een sprankelend evenement op 7 december, gericht op de invloed van kunstmatige intelligentie (AI) op Smart Home-technologieën. Het gratis evenement in Amsterdam, gehost bij Roamler, belooft een mix van deskundige inzichten en gezellige netwerkmogelijkheden, inclusief hapjes en drankjes.

De hoofdspreker van het evenement is Jim Stolze, een gerenommeerde schrijver en ondernemer in de AI-sector. Stolze, oprichter van Aigency, staat bekend om zijn bijdragen aan AI-educatie, waaronder het initiëren van De Nationale AI cursus. Zijn boek ‘Algoritmisering, wen er maar aan!’ was een bestseller in 2019. Zijn aanwezigheid belooft waardevolle inzichten in hoe bedrijven kunnen anticiperen op de groeiende rol van AI in de Smart Home-industrie.

Roamler, de locatie voor het evenement, is een leider in Smart Home field-service activiteiten en biedt een unieke setting voor het verkennen van de toekomst van slimme woningtechnologieën. De agenda omvat presentaties van Roamler, een pauze met hapjes, en de keynote van Jim Stolze, gevolgd door een netwerkborrel.

Het evenement biedt ook een vooruitblik op de thema’s voor 2024 door de Smart Living Society, waarmee bezoekers een exclusief voorproefje krijgen van de plannen en initiatieven voor het komende jaar.

Geïnteresseerden worden aangemoedigd zich snel in te schrijven, aangezien de capaciteit beperkt is.

VOL=VOL. Aanmelding is verplicht, per bedrijf maximaal 2 personen, voor leden is dat maximaal 4.

Inschrijven via deze link

 

Agenda:

15:00 uur inloop

15:30 – 16:30 uur Roamler intro, Roamler visie, Roamler klantcase

16:30 – 17:00 uur Pauze met hapje

17:00 – 18:00 uur Jim Stolze

18:00 – 18:30 uur Borrel en hapjes

 

Mobiele versie afsluiten