Smart Living in en rond de woning

Je kunt er simpelweg niet meer omheen

Smart Living SocietyOp 30 september organiseert de Smart Living society een bijeenkomst waarin we de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van Smart Living met jullie willen delen. Graag nodigen we jullie bij Nedis in Den Bosch op 30 september van 15.00- 16.00 uur. Maximaal 60 deelnemers (2 deelnemers per organisatie).

Sprekers zijn oa:
Friedrich Conzen (CEO- Nedis Group)
“Nedis is al bijna 40 jaar toonaangevend op de markt voor consumentenelektronica. Onze drive is om u en uw klanten producten en oplossingen aan te bieden die een slim alternatief bieden voor A-merken”

Rob Wierenga (Business Manager Smart Living ElectronicPartner & Voorzitter Smart Living Society)
“De Smart Living Society is per mei 2021 een zelfstandige stichting geworden. Hiermee hebben we de doelstelling om een nog groter en breder platform te zijn voor vele stakeholders. We zullen onze plannen voor 2021 en 2022 presenteren”

Tessa Holzenbosch (Industry Lead Technology, Durables & Media at GfK)
“De techniek gaat snel! We zien dat de consument langzaam Smart Home nu massaal omarmt en het verschil in gebruik tussen early adopters en de grote meerderheid kleiner wordt”

Marc Vervoort (Program Manager at NVM (data, innovation & privacy)
“De vraag naar slimme apparaten in huis stijgt, dus de behoefte bestaat zeker onder huizenkopers. De rol van de makelaar wordt hierin steeds belangrijker “

Danielle ter Haar (EntrepeNERD / VR^AR^ Expert/ Contentontwikkelaar)
“Er is een erg grote behoefte aan technisch personeel. De Smart Home adviseur/ installateur van morgen zal andere skills moeten hebben en gebruik maken van de nieuwste techniek, AR/VR gaat hier een belangrijke rol in spelen”

Inschrijven en meer info via deze link

Mobiele versie afsluiten