Smart Device Lease creëert liquiditeit voor ondernemers

Veel ondernemingen staan voor een mogelijke economische crisis of hebben nu (tijdelijke) liquiditeitstekorten. Voor gezonde bedrijven die hiermee worstelen, heeft Smart Device Lease een oplossing. Smart Device Lease koopt recent aangeschafte IT-apparatuur van de ondernemingen en die huurt de apparatuur weer terug van Smart Device Lease.

 

In de afgelopen jaren hebben veel bedrijven geïnvesteerd in IT-apparatuur. Van laptops tot desktops en van smartphones tot tablets. Maar ook complete kassasystemen in bijvoorbeeld de retail- en horecasector. De vraag is of deze bedrijven die investeringen ook hadden gedaan met de wetenschap van de huidige economische depressie.

 

Tijdelijke liquiditeitsproblemen

Oprichter en mede-eigenaar Charles Paape van Smart Device Lease weet dat veel ondernemingen, van klein tot groot, tot voor kort een goed rendement behaalden maar nu tijdelijke liquiditeitsproblemen hebben. “Zij verwachten er na deze depressie weer helemaal bovenop te komen, maar hebben het nu even zwaar”, zegt Paape. “Deze bedrijven kunnen we helpen. Stel, je hebt 6 maanden geleden voor 100.000 euro geïnvesteerd in IT-apparatuur. Smart Device Lease kan deze apparatuur van je kopen voor maximaal de aanschafwaarde zodat je je liquiditeitstekort kan verkleinen. Vervolgens betaal je per maand een leasebedrag. Grote voordeel is dat de apparatuur in de onderneming blijft. Bovendien vallen gedane afschrijvingen vrij, waardoor de leasekosten in het eerste jaar ook nog eens minimaal zijn.”

 

Voordelen

Leasen bij Smart Device Lease biedt ondernemingen een aantal voordelen waaronder:

Mobiele versie afsluiten