SLR Group toegetreden tot GCN Group

Distributeur met unieke positie in de Benelux-markt

SLR Group distributeur voor Nederland, België en Luxemburg is eind december 2022 toegetreden tot GCN Group. Het is een  volwaardige digitale distributeur em heeft als onderdeel van GCN Group een unieke positie in de Benelux-markt.

Sander Nieuwstraten SLRSander Nieuwstraten, Managing Director & Co-founder bij SLR Group. “Geboren uit persoonlijke ervaring en expertise bij bedrijven als Tech Data, Arrow ECS en Westcon, is SLR Group gestart door de hoge groeikansen in de digitale IT-distributie.

Het snelgroeiende speelveld van nieuwe leveranciers met nieuwe technologie en de bestaande leveranciers die hun portfolio’s hebben of aan het optimaliseren zijn, zijn de focusgebieden van de SLR Group. Door direct in te spelen op nieuwe technologieën en veranderingen in de industrie, heeft SLR Group de manier om hun bedrijf te laten groeien revolutionair veranderd door zich aan te sluiten bij GCN Group”.

Angelamaria Bova, Business Development Director bij GCN Group “Nu de markten zich openstellen voor meer transformerende bedrijven, zijn we er trots op dat we een digitale aanpak en een bedrijfsmodel kunnen leveren dat wordt vertrouwd.

“Door ons unieke bedrijfsmodel te benutten en digitale transformatie te stimuleren, kunnen we zorgen voor de juiste strategie om een sterke merkaanwezigheid en betekenisvolle relaties te creëren in de Benelux-markt met de expertise die we vinden in de achtergrond van SLR Group.”

Digitale bedrijfsdoelstellingen

Het sterke leiderschapsteam van SLR Group zal samen met de digitale specialisatie van GCN Group zorgen voor een onderscheidende aanpak om digitale bedrijfsdoelstellingen te bereiken en tegelijkertijd een positieve impact te hebben op de distributiemarkt in de Benelux. SLR Group zal zijn softwareoplossingen aanbieden via het KATY Platform, het platform met toegevoegde waarde van GCN Group, en profiteren van de zich ontwikkelende technologieën.

Met de toevoeging van SLR Group samen met Red Dot Distribution in Afrika, bereikt GCN Group een totaal van 49 landen voor 2023, waarmee het marktleiderschap in Afrika en een sterker wereldwijd bereik wordt bereikt om nieuwe en betere mogelijkheden te bieden voor vendor en reseller partners.

Over SLR GROUP

SLR Group BV is een gespecialiseerde partner die kanaalpartners en verticale markten voorziet van de nieuwste opkomende en nieuwe technologieën. Onze gerichte oplossingen en kwaliteitsdiensten bieden VAR’s en MSP’s de ondersteuning die ze nodig hebben om aan de behoeften van de klant te voldoen en uw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Voor meer informatie: www.slrgroup.nl of Sander@slrgroup.nl

Mobiele versie afsluiten