SLR Group distributeur van odix in de Benelux

SLR Group, gevestigd in Utrecht en actief als cybersecurity distributeur, kondigt met trots aan dat het distributeur wordt van odix in de Benelux.

 

De samenwerking brengt de geavanceerde anti-malwaretools van odix, die bestanden via CDR-technologie onschadelijk maken, binnen handbereik van de partners van SLR, waarmee het cybersecurity-portfolio wordt versterkt.

Deze samenwerking markeert een significante mijlpaal in de inzet van SLR Group om geavanceerde cybersecurity-oplossingen te bieden aan bedrijven in de Benelux-markt. Door gebruik te maken van odix’s gepatenteerde TrueCDR™-technologie, streeft SLR Group ernaar organisaties een extra beveiligingslaag te bieden tegen voortdurende cyberdreigingen, terwijl de integriteit en beveiliging van hun digitale assets behouden blijven.

In het licht van de toenemende malware-aanvallen en het steeds complexere landschap van cybersecurity-oplossingen hebben bedrijven een gelaagde architectuur nodig voor maximale bescherming. De samenwerking tussen SLR en odix combineert diepgaande kennis en een “Protect First”-benadering met de gepatenteerde anti-malwaretechnologie van odix, die schadelijke code uit bestanden verwijdert.

Sander Nieuwstraten, Managing Director bij SLR Group, deelt zijn enthousiasme over het strategische partnerschap met odix, een wereldwijde speler in cybersecurity-technologie. Hij benadrukt de toewijding om eersteklas cybersecurity-oplossingen te leveren aan klanten in de Benelux-regio. Als distributeur van odix rust SLR haar resellers en MSP’s uit met tools om voorop te blijven lopen in de strijd tegen cyberdreigingen en de bescherming van kritieke digitale assets.

Dr. Oren Eytan, medeoprichter en CEO van odix, voegt toe dat de samenwerking met SLR Group een strategische sprong voorwaarts betekent voor odix. De innovatieve content disarm and reconstruction (TrueCDR™) technologie van odix, gecombineerd met SLR’s kanaal en portfolio, creëert een krachtige synergie. Samen zijn ze goed gepositioneerd om informatiebeveiligingsnormen te herdefiniëren en ongeëvenaarde bescherming te bieden aan organisaties in de Benelux-regio.

Mobiele versie afsluiten