Siewert & Kau levert ook Xerox Everyday Remanufactured Toner

kwaliteit en garantie

Inspelend op de wereldwijd groeiende vraag naar een duurzamere oplossing voor toner heeft Xerox Everyday Remanufactured Toner. Siewert & Kau voert ook die aftermarket laserprinter toners en ziet de vraag daarvoor in de Benelux toenemen.

everyday-remanufactured-toner Xerox 400De reguliere Everyday Toners van Xerox leveren al een goede bijdrage aan de vraag naar meer duurzaamheid. Voor lege toners zijn er gratis inzamelprogramma’s, waarmee afval wordt voorkomen en verantwoorde recycling mogelijk is. Xerox ziet dat in de markt de vraag toeneemt naar een nog duurzamere oplossing. Het antwoord daarop is de Everyday Remanufactured Toner by Xerox.

Ingo Waldhoff, Xerox Channel Business Manager Supplies bij Siewert & Kau legt uit wat deze toner serie onderscheidt. “Xerox hergebruikt de originele cartridge. Er is dus geen nieuw materiaal nodig , waardoor de CO2-voetafdruk kleiner wordt. Verder maken ze gebruik van plasticvrije verpakking. Er zit geen plastic materiaal op of in de doos. De gebruikelijke eindkapjes zijn verwijderd. In plaats van een plastic seal om de cartridge gebruiken we een papieren zak om ervoor te zorgen dat de cartridge goed verpakt is.”

Goede marge en verkoopprijs

Freddy Oude Nijhuis MD Siewert & Kau Benelux zegt over de Everyday Remanufactured Toner. “Ook dit Xerox product is van uitstekende kwaliteit. Dat de prijs voor de reseller en de afnemer iets hoger is dan bij de gewone aftermarket toner van Xerox stoppen we niet onder banken of stoelen. Resellers hebben klanten, denk aan de publieke sector, die gericht vragen om een zo duurzaam mogelijke toner. Dan is dit het antwoord dat je als reseller moet geven. De marge voor het kanaal is overigens nog steeds goed en ook de verkoopprijs blijft aantrekkelijk.

Kwaliteit en garantie

Xerox biedt kwaliteit en garantie. Dat moet de klant en de reseller geruststellen. “Op elke Everyday toner, dus ook de Remanufactured, geeft Xerox levenslange garantie,” zegt Ingo. “Als een toner defect is wordt die zonder bijkomende kosten omgeruild. Dat proces kan de reseller of de klant online in gang zetten, makkelijker kunnen we het niet maken. En stel dat een printer door een defecte toner kapot gaat dan nemen wij de reparatiekosten op ons.” Freddy: “Als Xerox zoiets garandeert dan moet de kwaliteit goed zijn en dan passen de producten in het portfolio van Siewert & Kau”.

Mobiele versie afsluiten