Secutec opent vestiging in Nederland

dagelijkse leiding in handen van Martijn van Lom, CEO en Bas van Ek, CTO

Martijn van Lom SecutecSecutec, een innovatieve leverancier van internetbeveiligingsoplossingen opent een vestiging in Blaricum, Nederland. Toetreding tot de Nederlandse markt is een logische volgende stap voor Secutec Groep  die al sinds 2005 marktleider is in België.

“Secutec België kreeg steeds meer beveiligingsvragen vanuit Nederland die een specifieke benadering vroegen. Daarom is besloten om de Nederlandse tak van Secutec op te richten,” aldus Geert Baudewijns, oprichter van de Secutec Groep.

 

Directieteam

De dagelijkse leiding van Secutec Nederland is in handen van Martijn van Lom, CEO en Bas van Ek, CTO. Twee bevlogen online securityspecialisten die ruime ervaring hebben opgedaan in de wereld van de informatiebeveiliging.

Van Lom en Van Ek starten ruim twintig jaar geleden bij een distributeur voor software, hierna hebben zij in verschillende functies samengewerkt, waarbij de laatste tien jaar bij het internationale beveiligingsbedrijf Kaspersky. Hier hebben zij succesvol het Nederlandse kantoor van Kaspersky opgericht en uitgebouwd. Samen waren zij vaak verantwoordelijk voor zowel de kleinere als de grotere klanten met de meest uiteenlopende securityvraagstukken.

“Nieuwe bedreigingen en technologische ontwikkelingen op het gebied van security volgen elkaar in hoog tempo op. Hierdoor moet je als aanbieder van ICT-beveiligingsoplossingen continu blijven innoveren, juist op lokaal niveau,” zegt commercieel directeur Martijn van Lom .

Over Secutec

Secutec werkt met een team van ruim vijftig experts op het gebied van informatiebeveiliging. Dagelijks bestrijden zij cybercriminaliteit en zorgen ze voor het veilig houden van de digitale wereld. Dat doen ze het door het leveren van verschillende intelligente beveiligingsoplossingen en het actief monitoren van internetdreigingen. Dit wordt gecombineerd met diverse trainingen om aanvallen te herkennen. Zo zorgt Secutec ervoor dat haar klanten veilig en zorgeloos alles uit hun werkdag kunnen halen.

 

Mobiele versie afsluiten