Sebastiaan Hoogstadt nieuwe Regional Manager Benelux voor Poly

sebastiaan-hoogstadt-nieuwe-regional-manager-benelux-voor-poly

Per 1 januari 2020 is Sebastiaan Hoogstadt de nieuwe Regional Manager Benelux voor Poly. Poly is eerder dit jaar ontstaan uit het samengaan van Plantronics en Polycom. Poly voorziet haar klanten in hardware en services voor alle communicatiebehoeftes door het leveren van onder andere headsets, deskphones, video en audio-/video-conferencing.

In zijn nieuwe rol is Sebastiaan commercieel verantwoordelijk voor de Benelux, zowel voor het reseller kanaal als voor eindgebruikers. Hij had eerder deze rol bij het voormalige Polycom. Sebastiaan heeft vele jaren sales en sales management ervaring in de Benelux opgedaan bij onder andere Poly, Polycom, Zebra Technologies en Motorola.

“De samenvoeging van Plantronics en Polycom is een geweldige match; we combineren de kracht van persoonlijk devices als de headsets van Plantronics met de kantooroplossingen van Polycom. Het is daarom zaak om de verdere integratie van Plantronics en Polycom in 2020 verder door te zetten. Dit geldt niet alleen intern, maar ook voor het kanaal en voor de positionering bij de eindklant. De nieuwe Poly X30 en X50 videobars én onze andere oplossingen voor Zoom en Microsoft Teams zullen daar zeker aan bijdragen.

De ISE in februari is een perfecte gelegenheid om het volledige product- en services portfolio te laten zien. Om onze groei te voort te zetten, zullen we ook het Benelux-team verder uitbouwen.”

Mobiele versie afsluiten