Schrijf je in voor de 4de editie van het NK-phishing!

Het is weer tijd voor de vierde editie van het Nederlands Kampioenschap Phishing! Na lang wachten zijn we terug met een competitie die IT-organisaties de mogelijkheid biedt om hun werknemers op een leuke en uitdagende manier te testen op phishing.

NK-phishing 2023 - Dit jaar wordt de competitie georganiseerd door een krachtige samenwerking tussen Surelock, ITchannelPro, Kappa Data en Copaco. Van 3 april tot 1 mei kunnen IT-organisaties zich inschrijven voor deze bloedserieuze competitie. Wil jij deelnemen aan het NK-phishing 2023 en laten zien dat jouw organisatie phishingproof is? Schrijf je dan hier in!

Het NK-phishing is een spannende wedstrijd tussen IT-bedrijven die tegen elkaar strijden om de felbegeerde titel; Nederlands meest phishing bewuste IT Partner van 2023. Als extra ontvangt de winnaar een geheel verzorgde kwetsbaarheidsscan aangeboden door Surelock IT Security Services.

Waarom het NK-phishing?

Cybercriminaliteit is een groeiend probleem dat wereldwijd voor miljarden euro’s aan schade veroorzaakt. Een veelgebruikte methoden is phishing. Met phishing maken cybercriminelen gebruik maken van nep e-mails om vertrouwelijke informatie, als wachtwoorden of creditcard gegevens vrij te geven.

Voor bedrijven is het van groot belang hun personeel met regelmaat te trainen in het herkennen van phishing. Het NK-phishing is een uitgelezen kans om je collega’s op een gratis manier op de proef te stellen.

Met deze spannende competitie willen wij aan de IT-organisaties aandacht voor het onderwerp Phishing vragen. En tegelijkertijd de kwetsbaarheid van onze samenleving op dit thema aantonen. Want zoals we in de voorgaande jaren al hebben gezien is het ook voor IT-organisaties moeilijk om phishing te herkennen.

Schrijf jouw organisatie in voor het NK-phishing 2023

Vorig jaar bereikte slechts 6 van de 50 bedrijven de finale van het NK-phishing. Denk jij dat jouw organisatie dit beter kan? Word jij Nederlands meest phishing bewuste IT-partner van 2023? Dan is het NK-phishing iets voor jou!

Aanmelden kan via de site van het NK-phishing. Aanmelden is gratis en volledig vrijblijvend je zit nergens aan vast.

Mobiele versie afsluiten