ScanSource levert Avaya uit de Cloud

scansource-levert-avaya-uit-de-cloud

ScanSource is de eerste distributiepartner van Avaya in de EU die resellers Cloud-georiënteerde oplossingen gaat leveren op basis van Avaya’s Powered by IP Office.

“Als ScanSource helpen we onze channelpartners om maximaal te profiteren van nieuwe omzetkansen en om hun eindklanten een optimale gebruiksbeleving te bieden”, aldus James Vickerage, President van ScanSource Imago. “Dankzij deze partnership met Avaya krijgen onze partners de vrijheid Cloud-georiënteerde oplossingen te verkopen met de gerenommeerde kwaliteit en betrouwbaarheid van het merk Avaya.” Danny Waardenburg, Managing Director Benelux, Nordic & Baltic Bij ScanSource,  sluit zich hierbij aan en kijkt uit naar de samenwerking met Avaya.

De West-Europese Cloud-markt groeit tussen 2015 en 2020 jaarlijks met gemiddeld 23,2%, aldus marktonderzoeksbureau IDC. Dit jaar zullen de Cloud-investeringen voor deze regio al op 24,1 miljard dollar uitkomen. “De Cloud-technologie van Avaya komt tegemoet aan de vraag van bedrijven naar efficiënte en kosteneffectieve contact- en samenwerkingsplatforms, zodat ze mee kunnen in het ontwikkelingstempo van de digitale markten”, aldus Avaya.“We zien dat Europese bedrijven steeds meer kiezen voor Cloud-georiënteerde oplossingen, en ons channel vraagt dan ook om modellen waarmee ze flexibeler kunnen inspelen op de behoeften van hun klanten”, aldus Ronald Hoeijenbos, Channel Director Europe North, Avaya. “In samenwerking met ScanSource kunnen we het indirecte kanaal effectiever bedienen, zodat  business partners hun Cloud-aanbod breder en gerichter kunnen inzetten en innovatieve oplossingen kunnen samenstellen voor hun klanten. Ik zie ernaar uit om dit  partnership verder te ontwikkelen, zodat we ons gezamenlijke Cloud-georiënteerde oplossingsaanbod verder kunnen verdiepen en verbreden.”

Mobiele versie afsluiten