Samenwerking Real Solutions Haarlem en TerraMaster NAS

voor distributie van TerraMaster NAS oplossingen in de Benelux

TerraMaster, een toonaangevende speler in digitale opslagtechnologieën, is samenwerking gestart met Real Solutions Haarlem.

RSH2 - Bob & Mike - TerraMasterDe samenwerking stelt Real Solutions Haarlem in staat om haar klanten een nog breder scala aan betaalbare NAS-oplossingen te bieden. TerraMaster-producten zijn uitstekend te combineren met andere producten voor hybride opslagoplossingen.

“Met onze complete productlijn van NAS- en DAS-oplossingen, inclusief krachtige OS- en back-upfuncties, streven we ernaar om samen met Real Solutions Haarlem, voor hun resellers de kansen te maximaliseren om betrouwbare storage-oplossingen aan eindklanten te leveren. Dit alles wordt ondersteund door de uitstekende klantenservice van Real Solutions,” aldus Rita Lin, Global Sales and Marketing, TerraMaster.

Met name MKB

Real Solutions Haarlem heeft TerraMaster gekozen als toevoeging aan haar portfolio vanwege de groeiende vraag van zakelijke eindgebruikers, met name uit het MKB, naar betaalbare NAS-oplossingen. Met het uitgebreide assortiment van TerraMaster als derde merk in het assortiment kan Real Solutions Haarlem haar klanten nog beter adviseren.

“Dit partnerschap markeert de juiste stap voorwaarts voor ons bedrijf en onze klanten,” zegt Mike de Zwart, sinds begin dit jaar Director of Operations bij Real Solutions Haarlem. “Door samen te werken met TerraMaster kunnen we onze klanten een nog breder scala aan oplossingen bieden die voldoen aan hun behoeften op het gebied van opslag en data-integriteit, tegen betaalbare prijzen.”

Met deze nieuwe samenwerking zetten TerraMaster en Real Solutions Haarlem zich in om hun klanten te voorzien van nog meer innovatieve en betrouwbare oplossingen voor gegevensopslag, waardoor ze kunnen profiteren van verbeterde efficiëntie en gemoedsrust bij het beheren van hun waardevolle gegevens.

Bob Hoefsloot, Managing Director en oprichter van Real Solutions Haarlem, ziet het met vertrouwen tegemoet: “Mee kunnen gaan met de verschillende ontwikkelingen is key, iets wat we momenteel doen op een verscheidenheid aan vlakken. Organisatorisch met de aanstelling van Mike, maar dus ook op gebied van bijvoorbeeld nieuwe merken zoals TerraMaster en onze Cloud categorie, welke we een paar jaar geleden hebben toegevoegd”

Voor meer informatie over TerraMaster-producten en de samenwerking met Real Solutions Haarlem, kunt u terecht op https://www.rshaarlem.com/terramaster/

Mobiele versie afsluiten