Samenwerking PKVW en Smart Living Society

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) en de Smart Living Society bundelen hun krachten voor een veiliger Nederland, met een focus op het voorkomen van woninginbraken.

Politiekeurmerk Veilig Wonen Smart Living SocietyDeze samenwerking richt zich op het delen van expertise en het geven van voorlichting, met speciale aandacht voor de ontwikkeling en toepassing van geavanceerde slimme apparaten die onze huizen beter beveiligen.

Door deze samenwerking kunnen we een effectiever front vormen tegen woninginbraak en de veiligheid in onze woningen aanzienlijk verbeteren. De Smart Living Society en het PKVW delen waardevolle informatie, organiseren gezamenlijke voorlichtingscampagnes en maken gebruik van de nieuwste technologieën op het gebied van slimme apparaten voor een optimale beveiliging.

Deze samenwerking markeert een belangrijke stap naar een veiligere en beter geïnformeerde maatschappij. Door onze krachten te bundelen, geloven we dat we aanzienlijke vooruitgang kunnen boeken in het terugdringen van woninginbraken en het verhogen van het bewustzijn over preventie door beveiliging.

We zijn enthousiast over deze vruchtbare samenwerking en zijn ervan overtuigd dat onze inspanningen zullen bijdragen aan een veiligere leefomgeving voor iedereen.

Over Smart Living Society:
Smart Living Society is een netwerk van partners uit verschillende sectoren die zich richten op IoT en smart living. Deze gemeenschap biedt inzicht in de nieuwste ontwikkelingen en uitdagingen op het gebied van slimme producten, trends, wetgeving en marktinzichten. Als onafhankelijke entiteit focust Smart Living Society niet op commercieel gewin, maar op het bevorderen van kennisdeling en het stimuleren van het gebruik van slimme producten in Nederlandse huishoudens.

Over PKVW:
Het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is een bewezen effectieve methode tegen woninginbraak. Onderzoek toont aan dat bewoners zich veiliger voelen in een woning met het PKVW. Dit keurmerk zorgt voor optimale beveiliging tegen hedendaagse inbraaktechnieken en overtreft de standaarden van het Bouwbesluit. Het is raadzaam om het PKVW al in de ontwerpfase van een woning toe te passen.

(op de foto: Rob Wierenga & Marcelino Levering)

 

Mobiele versie afsluiten