Roger Timmermans salesmanager Cloud & IT en Cyber Security bij Qdoc

Afgelopen maand is Roger Timmermans begonnen als salesmanager Cloud & IT en Cyber Security bij Qdoc in Eindhoven. In deze rol zal hij, in samenwerking met de directie, verder bouwen aan een strategie om bestaande en nieuwe MKB(+)-bedrijven te begeleiden naar een flexibele en veilige online werkplek.

Over Roger

Roger TimmermansIn zijn vorige rol was Roger werkzaam als salesmanager bij een IT-distributeur. Hij stuurde onder andere een team aan dat cybersecurityoplossingen verkocht alsook een team dat zich voornamelijk bezighield met intelligente netwerkoplossingen.

Met meer dan 15 jaar ervaring in de IT-branche is Qdoc ervan overtuigd dat Roger een waardevolle bijdrage kan leveren in de verdere ontwikkeling en positionering van IT-ontzorging voor MKB-Nederland. De langetermijnvisie en het hoge serviceniveau, gecombineerd met missie van Qdoc om het MKB flexibeler en veiliger te laten werken passen uitstekend bij de persoonlijkheid en de ambities van Roger.

Roger zal zich focussen op het begeleiden en motiveren van het salesteam en is het eerste aanspreekpunt op het gebied van cyber security en online werkplekken. De belangrijkste reden voor de overstap naar Qdoc is dat Roger ervan overtuigd is dat Qdoc hem de ondersteuning en aanmoediging kan bieden om zich verder te ontwikkelen in de IT-sector en op het gebied van people management.

Werken in een dynamische, moderne en sterk groeiende organisatie waar ontwikkeling en vitaliteit hoog in het vaandel staan maakt het voor hem een groot plezier om bij Qdoc te werken.

Over Qdoc

Qdoc ontzorgt vanuit hun hoofdkantoor in Eindhoven duizenden bedrijven in heel Nederland en België. Met een breed productportfolio bieden zij slimme (IT-)oplossingen aan die geijkt zijn op een organisatie en haar ambities. Als persoonlijke IT-partner staan ze met een gezonde dosis interesse naast de ondernemer en durven ze te adviseren.

Mobiele versie afsluiten