Rob Rentenaar gaat het partner netwerk bouwen voor Synack

Na 4,5 jaar het partner kanaal voor CrowdStrike in de Benelux en Nordics regio te hebben opgezet en gemanaged heeft Rob Rentenaar de overstap gemaakt naar Synack. Ook bij Synack gaat hij het partner kanaal voor deze regio opbouwen.

 

Rob Rentenaar SynackSynack is een crowdsourced security platform dat, door het combineren van Machine Learning en een wereldwijd team van gekwalificeerde penetration testers, in staat is om vroegtijdig vulnerabilities op te sporen, te rapporteren en te herstellen.

Door de cloudstructuur zijn er meerdere penetration testers gelijktijdig bezig om de zwakheden in het netwerk te vinden. Dit gebeurt allemaal 24×7, gecontroleerd en via beveiligde verbindingen.

In veel gevallen wordt penetration testing gedaan om compliancy aan te tonen. In plaats van enkel compliancy richt de Synack oplossing zich op het vinden van vulnerabilities.

Naast pentesten voor een beperkte periode, is er een groeiende behoefte om de bedrijf kritische assets gedurende 365 dagen actief te testen. Met haar Synack365 product richt Synack zich ook op deze doelgroep.

Mobiele versie afsluiten