Rob Rentenaar aangesteld als Sales Manager Benelux Group-IB

Group-IB heeft Rob Rentenaar aangesteld als Sales Manager Benelux. Group-IB is een internationaal toonaangevende leverancier van producten en diensten om cyberaanvallen tegen te gaan, fraude uit te bannen en merken wereldwijd te beschermen.

Rob RentenaarSinds een aantal jaren heeft Group-IB haar Europese hoofdkantoor gevestigd in Amsterdam. Rob zal als taak hebben de vraag in de Benelux markt te creëren en deze vraag vervolgens met partners verder te ontwikkelen. Rob is geen onbekende in de markt en heeft eerder gewerkt bij verschillende vendoren die ook de markt wilden ontwikkelen en die werken met partners. Als geen ander is Rob in staat om samen met partners business te ontwikkelen en te laten groeien.

Voor velen is Group-IB bekend vanwege haar Threat Intelligence oplossingen, echter het portfolio is uitgebreid. Denk hierbij aan oplossingen als Attack Surface Management, Fraud Protection, XDR, Digital Risk Protection en Business Email Protection.

Naast deze producten levert Group-IB diensten als Incident Response, High-Tech Crime Investigation, Audit & Consulting en Education & Training.

Alle producten en diensten worden geleverd via partners die de producten en diensten kunnen wederverkopen, integreren in hun eigen oplossingen of eigen diensten rondom het Group-IB portfolio kunnen creëren.

Camill Cebulla, Sales Director Europe bij Group-IB is zeer verheugd met de aanstelling van Rob die de ambitie van Group-IB om sterk te groeien bekrachtigd. Rob is ervaren en ambitieus en zal een cruciale rol spelen bij de verdere groei van Group-IB in Europa aldus Cebulla.

Mobiele versie afsluiten