Rik van Berendonk technisch directeur OGD ict-diensten

OGD ict-diensten heeft Rik van Berendonk benoemd tot technisch directeur en lid van de directie. In zijn nieuwe rol is Van Berendonk verantwoordelijk voor de technische visie van OGD. Hij richt zich op de verdere ontwikkeling van een integraal portfolio en de innovatie van diensten op basis van klant- en marktvragen.

De komende jaren wil OGD zich verder ontwikkelen als ict-dienstverlener met een compleet dienstenpakket, die organisaties met advies, mensen en projecten helpt in hun digitale transformatie. Dit doet OGD op basis van de thema’s ‘de perfecte werkplek’, ‘applicatietransformatie’ en ‘onderscheidende cultuur’.
Met de benoeming van Van Berendonk geeft OGD invulling aan het nieuwe principe om techniek in alle lagen van de organisatie te vertegenwoordigen.

Van Berendonk treedt met de benoeming tot technisch directeur toe tot de directie van OGD die verder bestaat uit algemeen directeur Roel Nikkessen, commercieel directeur Rein van Beers, financieel directeur Jan-Jaap Kuijs en directeur levering Bart Hagen.

www.ogd.nl

Mobiele versie afsluiten