Ries Modderkolk nieuwe key accountmanager Reverse IT

Ries Modderkolk Reverse ITReverse IT, experts in enterprise mobility oplossingen, waaronder scanners, smart devices en vehicle terminals, heeft Ries Modderkolk aan het team toegevoegd in de rol van Key Accountmanager. In deze nieuwe rol is hij verantwoordelijk voor strategische klanten en ondersteunt hij het sales team met de verdere uitbouw van de Mobile Managed Services propositie.

 

Doordat Reverse IT met haar Mobile Device Management platform enige duizenden devices voor haar klanten beheert, neemt de omvang van de totale dienstverlening snel toe. Van oorsprong levert zij haar diensten aan transport, logistiek en retail organisaties. Door de vraag vanuit de gezondheidszorg voor dergelijke oplossingen en diensten heeft Ries de focus op deze organisaties.

Alle kennis in huis

Met een achtergrond in IT-infrastructuur, telecommunicatie en draadloze telefonie heeft hij een brede kennis binnen ziekenhuizen en zorginstellingen, door de smartdevices te combineren met applicaties voor zorgdomotica, telefonie en patiëntendossiers.  “Doordat Reverse IT alle kennis zelf in huis heeft en de apparatuur die zij levert en implementeert ook zelf kan supporten en repareren, biedt je klanten een one-stop-shop aan, dit spreekt mij enorm aan, om klanten geen nee te hoeven vertellen”, aldus een enthousiaste Ries.

Mobiele versie afsluiten