Ries Modderkolk manager Product- en Services bij BinnenBereik

BinnenBereik, specialist voor indoor mobiele dekking, heeft Ries Modderkolk aangesteld als verantwoordelijke voor het Product- en Services Portfolio en heeft de rol van manager voor deze strategische activiteit bij OTC Networks B.V. 

Ries ModderkolkVanuit deze rol breidt hij het oplossingen en diensten portfolio verder uit om daarmee de leidende positie die BinnenBereik heeft om mobiel bereik van alle operators mogelijk te maken binnen gebouwen, zoals kantoren, woontorens, distributiecentra en ziekenhuizen.

Ries heeft met een brede kennis op het gebied van telecom en IT infrastructuur deze oplossingen al in veel omgevingen toegepast. Oa bij Alcatel-Lucent, NextiraOne (nu NTT), Koning en Hartman (nu Axians) en Reverse IT en recent bij Soti.

De groeiende vraag in de markt en de toegenomen toepassingen voor 4G en 5G maken hem enthousiast om organisaties juist deze operator onafhankelijke oplossing te bieden, waardoor iedere gebruiker met ieder abonnement zekerheid heeft op mobiele spraak en data.

BinnenBereik is uniek in de markt, doordat zij haar oplossing “as-a-service” aanbiedt tegen een vaste prijs per jaar, waarin hardware, installatie en service is inbegrepen voor een periode van 10 jaar. Hierdoor is zelf investeren niet nodig.

OTC Networks is onderdeel van NOVEC, deze partij beheert honderden mobiele opstelpunten van de mobiele providers, waarmee een uitstekende samenwerking is opgebouwd.

BinnenBereik werkt direct met eindgebruikers en indirect met partners.  “Wanneer mobiele communicatie niet mogelijk is binnen een gebouw leidt dat snel tot ergernis en zelfs allerlei processen stagneren. Niet alleen voor mobiele toestellen, maar ook professionele toepassingen met handscanners en tablets. Doordat gebouwen steeds duurzamer zijn en dus beter zijn geïsoleerd moet vooraf rekening worden gehouden hoe mobiele communicatie mogelijk is. BinnenBereik helpt al in het bouwproces mee om dit mogelijk te maken en om alle operators in te koppelen. De mogelijkheid om de investering te spreiden over een langere periode spreekt opdrachtgevers enorm aan om daarmee gegarandeerd te zijn mobiele dekking”, vertelt een gepassioneerde Ries over alle mogelijkheden en voordelen.

Mobiele versie afsluiten