Rick Haas Managing Director AnyCARE Platform bij AnyLinQ B.V.

Rick Haas AnyLinQ B.V. Per 1 mei 2021 is Rick Haas bij AnyLinQ B.V. aangesteld als Managing Director AnyCARE Platform.

Vanwege de substantiële groei van het AnyCARE Platform, het abonnementsmodel waarmee AnyLinQ IT-diensten levert, heeft AnyLinQ Haas als leidinggevende aangetrokken. Daarmee is hij eindverantwoordelijk voor alles wat met het AnyCARE Platform te maken heeft. Dat betekent enerzijds dat hij die groei in goede banen gaat leiden en samen met het team het aantal klanten dat gebruik maakt van het platform substantieel ga uitbouwen. Op dit moment zijn dat zo’n 140 klanten.

Anderzijds zal Haas zich bezighouden met het uitbreiden van de functionaliteiten van het platform. Daarbij kijkt men vooral naar innovatieve, cloud-gerelateerde diensten. De focus ligt op (remote) beheer en het leveren van ‘as-a-Service’-dienstverlening.

AnyLinQ wil een toonaangevende IT-organisatie zijn die wereldwijde technische innovaties toepasbaar en toegankelijk maakt. Het AnyCARE Platform, met in abonnementsvorm beschikbare diensten, zet de ‘next standard’ neer en speelt een cruciale rol in de grote groeiambities die AnyLinQ heeft.

Haas heeft al een lange carrière in en rond de IT-branche achter de rug. Hij werkte o.a. twaalf jaar bij Fujitsu Services, elf jaar bij Ricoh en hij bekleedde de afgelopen vier jaar directiefuncties bij bedrijven als Teradata en Experis Ciber.

Mobiele versie afsluiten