Reverse IT jaarlijkse relatie-event : “Mobility First!”

WWW.REVERSE-IT.NET-202305Tijdens het jaarlijkse relatie-event van Reverse IT: “Mobility First!”, kwamen ruim 100 klanten en producenten samen om nieuwe IT-oplossingen en producten te ontdekken, kansen te verkennen en te leren van elkaars ervaringen. IT- en warehouse managers uit de sectoren transport & logistiek, retail & e-commerce, warehouse en manufacturing waren van de partij op deze bijzondere dag. De rode draad: hoe beheer je je verschillende mobiele devices op de best mogelijke manier.

Reverse IT is bij velen bekend geworden als leverancier van scanners, van refurbished devices, van reparaties. Daarmee is het bedrijf zo’n 14 jaar geleden gestart. Inmiddels is Reverse IT uitgegroeid tot de expert voor het beheer van mobiele devices. Ze is een complete en betrouwbare partner, die services verleent op alle denkbare mobiele devices. In de indrukwekkende entourage van het Spoorwegmuseum te Utrecht verzamelden zich klanten en leveranciers om met elkaar te sparren en te leren van de nieuwste producten en oplossingen.

Klantcases

Op het podium verschenen HANOS, Cornelissen groep, fonQ en Vepo Cheese om hun ervaringen te delen met het publiek. Met snelle en interactieve presentaties deelden zij hun uitdagingen en beschreven zij de weg naar goed werkende oplossingen.

Voor het publiek erg interessant om te horen tegen welke uitdagingen hun collega’s aanliepen en hoe ze die met behulp van SOTI en Reverse IT hebben opgelost.

Marc van der Bij, Vepo Cheese: “Je moet als bedrijf de dingen doen waar je extreem goed in bent en voor andere dingen moet je specialisten inhuren. Daarom hebben wij gekozen voor de oplossing van SOTI. Vanaf het begin worden we daarin uitstekend begeleid door Reverse IT. Alles wordt geregeld. Fijn om te weten dat er altijd ondersteuning is op het moment dat het nodig is. Het gebruikersgemak is enorm en helpt ons in de optimalisatie van de processen. Mijn advies: zorg dat je een partij aan boord hebt die je processen goed begrijpt.”

“Reverse IT biedt IT-oplossingen en full service op alle mobiele devices” vertelt Edgar Beck, CEO. “In iedere branche is snelheid en uptime van mobiele devices van cruciaal belang. Onze partners, producenten en klanten hebben tijdens het event de gelegenheid om informatie op te halen en kennis te delen.”

Producenten Zebra, Honeywell, SOTI, Datalogic en Ivanti Wavelink betraden het podium om een doorkijkje te geven in de ontwikkeling van toekomstige producten en oplossingen.

Tijdens de lunch was er ruimte voor gesprekken onderling en speeddates met producenten en experts. Genodigden konden het museum bezoeken of hun kennis over producten verder verdiepen.

In de breakout sessies van Honeywell, Zebra en SOTI werden innovaties van de toekomst gepresenteerd en verdiept.

Honeywell gaf een uitgebreide toelichting op het (mobiele) printerportfolio, SOTI wist met Xsight en SOTI MobiControl te verduidelijken hoe meer inzicht op de installed base bijdraagt in het pro-actief oplossen van incidenten en Zebra gaf een sessie over innovatieve oplossingen binnen de verticals, zoals logistiek, retail en manufacturing. Mobiliteit en beheer van alle soorten mobiele devices vormde de insteek voor elk van de sessies.

Na deze intensieve sessies kwam het publiek weer samen voor de keynote spreker.

Keynote

Het sluitstuk kwam van Richard van Hooijdonk, futurist en trendwatcher. Het publiek hing aan zijn lippen tijdens een inspirerende lezing over de transformatie van de supply chain in warehouse en logistiek, waarin veel eye-openers over de trends en ontwikkelingen van de toekomst de revue passeerden. Met die input konden de gasten tijdens de netwerkborrel en gedurende de museumtour nog geruime tijd napraten.

Reverse IT blijft op regelmatige basis kennis en expertise delen met belangstellenden, ook in kleinere groepen. Schrijf nu in voor de nieuwsbrief en mis deze sessies en de vooraankondiging voor het relatie-event 2024 niet!

Mobiele versie afsluiten