René Verheul aangenomen bij Genetec

als Business Development Manager Enterprise Nederland

Genetec Inc.,  technologieleverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft René Verheul aangenomen als Business Development Manager Enterprise Nederland.

René Verheul gestart bij GenetecIn zijn nieuwe functie is René Verheul verantwoordelijk voor het opbouwen van relaties met nieuwe enterprise klanten in Nederland en het relatiebeheer van bestaande klanten in deze regio. Hij brengt uitgebreide ervaring van de security branche met zich mee.

Bob van Keulen, Regional Sales Director Benelux & Nordics, is blij dat René zijn team komt versterken. “René heeft diepgaande kennis van beveiligingsoplossingen en beveiligingsapparatuur. Hij is op de hoogte van alle technische ins en outs met betrekking tot fysieke security en begrijpt ook de security-behoeften van klanten in verschillende branches. Ik ben ervan overtuigd dat René deze kennis en ervaring kan vertalen naar innovatieve beveiligingsoplossingen die voldoen aan de behoeften van onze klanten.”

René Verheul kijkt ernaar uit om de business van Genetec in Nederland uit te bouwen. “Ik ben er trots op om bij Genetec aan de slag te gaan. In vorige functies werkte ik al met de oplossingen van Genetec en ik heb altijd bewondering gehad voor hun open platform dat, onafhankelijk van bestaande systemen, in vrijwel elk bedrijf past en schaalbaar is voor bedrijven van elke omvang.”

René start met zijn nieuwe functie in een fase waarin Genetec steeds verder groeit en inmiddels vele klanten in diverse sectoren heeft zoals stadstoezicht, onderwijs, luchthavens, rechtshandhaving, detailhandel, transport en logistiek, gezondheidszorg, nutsbedrijven, datacenters, vastgoed, de overheid en de financiële wereld.

Mobiele versie afsluiten