Reflectie 2021 en vooruitblik op 2022: BusinessCom

Marcel_Derks BusinessCom2021 was voor BusinessCom een succesvol jaar vol nieuwe ontwikkelingen, ondanks de vele uitdagingen die het coronavirus met zich meebracht. We trapten het jaar af met de start van een nieuwe samenwerking met Yealink, waarmee we officieel Yealink headset distributeur werden. Al gauw volgde het nieuws dat we gingen uitbreiden naar de Nordics en Baltics, in eerste instantie met Unify, maar al gauw haakten meer merken aan, waaronder Spectralink, LANCOM Systems en Gigaset.

Naast uitbreidingen aan de hardware kant van ons product- en dienstenaanbod, hebben we onze cloudoplossingen onder de My-Connect paraplu uitgebreid. Een nieuwe samenwerking met NEC heeft geleid tot My-Connect UNIVERGE BLUE, een alles-in-één UC cloud communicatieplatform voor bedrijven van ieder formaat. We maakten eind vorig jaar ook bekend dat we met My-Connect Firewall een nieuwe firewall-management-as-a-service oplossing in samenwerking met Barracuda zullen lanceren. Hiermee wordt het installeren, beheren en onderhouden van state-of-the-art firewalls laagdrempelig en eenvoudig voor iedereen.

2022 is een belangrijk jaar voor ons, want BusinessCom viert dit jaar het 20-jarig jubileum met events, maandelijks nieuwe acties en meer. Op het gebied van marktontwikkelingen in 2022 zien we de trends richting de cloud zich voortzetten, maar verliezen zeker niet het zicht op een voor ons belangrijke pijler: hardware. We zijn sinds 1 januari officieel distributeur van TP-Link in de Benelux, een samenwerking waar we veel potentie in zien en ontzettend trots op zijn. Later dit jaar wordt My-Connect Firewall gelanceerd en kijken we natuurlijk verder naar meer mogelijkheden om ons aanbod van cloudoplossingen in samenwerking met betrouwbare merken uit te breiden.

Al met al verwachten we dat 2022 weer een succesvol jaar wordt voor BusinessCom en onze partners. Met onze webshop, ruime openingstijden en uitgebreide leveropties leveren we producten wanneer onze partners ze nodig hebben en blijven we met onze sales, pre-sales en support teams de service leveren die onze partners van ons gewend zijn.”

 

Marcel Derks, BusinessCom BV

Mobiele versie afsluiten