Raymond Visker, Regional Sales Manager bij Verkada

Raymond Visker (36) is per 1 september 2021 aangesteld als Regional Sales Manager Benelux bij Verkada. Hij is commercieel verantwoordelijk voor het opbouwen van een partner en klanten community in de Benelux.

Snelst groeiende technologiebedrijf

Raymond Visker Regional Sales Manager VerkadaRaymond is de eerste man in het veld voor Verkada in de Benelux. Verkada is het snelst groeiende technologiebedrijf in de fysieke security sector. Verkada is sinds 2016 opgericht. Er zijn al meer dan 7200 klanten, met name in de US en de UK. Vanaf nu is ook de Benelux een groeimarkt voor Verkada. Het team wordt in hoog tempo uitgebreid.

Raymond studeerde Strategic Management aan de Universiteit van Tilburg en heeft zich daarna ontwikkelt in de diverse salesfuncties in de ICT bij EMC, Dell Technologies & VMware.

Overstap naar physical security & smart buildings

Met de overstap van VMware naar Verkada komt hij enerzijds in een nieuwe wereld al zijn er ook grote raakvlakken. De oplossingen van Verkada zijn een mooi voorbeeld hoe moderne organisaties het maximale kunnen halen uit bekende trends als hybride cloud, IOT & AI.

Zien is geloven

Raymond Visker: ‘Het doel is om klanten en partners te verrassen met de eenvoud en extra mogelijkheden die een cloud platform kan bieden voor CCTV camera’s, access control en environmental sensors. Beheerders vragen onze Security en Networking partners nu nog regelmatig of het programmeren en beheren van hun CCTV en Access Control omgevingen niet simpeler kan. Het antwoord is ‘Ja, dat kan’.

‘Een effectieve manier om de kracht van het platform over te brengen is een demo. Daarna krijgen geënthousiasmeerde organisaties de kans om de technologie kosteloos te testen in hun eigen omgeving om de eenvoud en nieuwe features zelf te ervaren.’

Voor meer informatie en vragen over de mogelijkheden van Verkada in de Benelux kan gemailed worden naar raymond.visker@verkada.com

Mobiele versie afsluiten