Q data solutions biedt zakelijke mobiele connectiviteit via partners

Jeroen Karel Q-datasolutions kleur 1200x900

De nieuwe Nederlandse serviceprovider Q data solutions gaat zakelijke draadloze connectiviteit op 4G en 5G aanbieden met speciale oplossingen in databundels tot 500GB data. De bundels kunnen volgens Q data solutions op partnerniveau worden gedeeld. Zo komt de data altijd uit de groepsbundel, ongeacht waar in Europa het device zijn data genereert.

Q data solutions heeft mobiele datadiensten ontwikkeld voor zakelijke gebruikers binnen en buiten Europa en biedt deze aan in onderscheidende geoptimaliseerde abonnementsvormen. De databundels van zijn leverbaar via Europese serviceproviders en telecom- en ICT-partners. Het bijzondere aan de propositie is dat alle databundels die IT- en telecomresellers inkopen, in een grote pool terechtkomen. Zo kunnen partners naar eigen inzicht proposities en bijbehorende prijspunten maken.

Mobiele netwerken

Q data solutions gebruikt premium netwerken voor het aanbieden van zijn mobiele data-aansluitingen. Alle aansluitingen krijgen een vast publiek IP-adres en hebben een Europese bundel van 0-500 GB per maand. Waar de klant in de EU zijn data ook genereert, het komt altijd uit de bundel. Voor landen buiten de EU is een extra aanvullende bundel beschikbaar die automatisch actief wordt buiten de EU begeeft. Daarmee is mobiele data altijd betaalbaar en voorkomt onverwacht hoge rekeningen, zogenaamde ‘bill shocks’ voor klanten.

Direct inzetbaar

Q data solutions werkt exclusief met serviceproviders en wholesale partners. “De mobiele data-aansluitingen zijn direct inzetbaar, er is geen lang porteringsproces nodig. De SIM’s liggen altijd gebruiksklaar om te worden verkocht”, zegt managing director Jeroen Karel van Q data solutions. “Partners die met ons in zee gaan, profiteren bovendien direct van onze expertise op het gebied van business development.”

Overal werken

De dataoplossingen van Q data solutions zijn bij uitstek geschikt voor zakelijke diensten in de bouw, zorg, transportwereld en beveiligingssector. “Steeds meer applicaties en toepassingen werken alleen via het internet en gebruiken geen telefonie of SMS”, zegt Karel. “Een goede mobiele dataoplossing is een op zichzelf staande propositie met vast een IP-adres waarmee medewerkers altijd en overal kunnen werken en altijd over het internet benaderbaar zijn. Dat is waar de huidige markt om vraagt.”

Bron: Q data solutions

Mobiele versie afsluiten