Pwnie Express beschikbaar voor resellers en MSP’s in Benelux

Outpost24 stelt Pwn Pulse per april beschikbaar voor resellers en Managed Services Provider (MSP’s) in de Benelux. Pwn Pulse biedt veel features op basis van het Kali Linux operating system en een robuuste hardware unit.

De beveiligingsoplossing Pwn Pulse geeft bedrijven inzicht in alle bedrade en draadloze devices op hun locaties, ongeacht of deze verbonden zijn met het bedrijfsnetwerk. De tool biedt diverse toepassingen, zoals ongewenste hardware scannen (sniffers, pineapples), de naleving van netwerk-policies controleren en compliance scans naleven (zoals PCI).

Partners
Pwn Pulse is nu dus via Outpost24 beschikbaar voor resellers en MSP’s die beveiligingsoplossingen leveren aan bedrijven en organisaties. Outpost24 is bekend van haar solide vulnerability software en pentesting activiteiten. Enkele van de bekende partners van Outpost24 zijn Cyber4z, Surelock en Comparex.
Klanten van Pwn Pulse gebruiken de oplossing met name in omgevingen waar veel draadloze apparatuur samenkomt en waar privacy belangrijk is. Voorbeelden zijn grote sportlocaties, conferenties, medische organisaties of productieomgevingen met marktgevoelige informatie. Daarnaast wordt het product veel ingezet in cyber assessments, cyber forensics en andere cybersecurity gerelateerde activiteiten.

Mobiele versie afsluiten