Prowise richt zich op B2B-markt in Benelux

Met Epatra als zakelijke distributeur zijn de producten van Prowise in een klap toegankelijk via meer dan 2000 resellers in de Benelux. Hiermee speelt de Budelse onderneming in op de groeiende vraag naar een complete conference-oplossing voor huddle rooms, vergaderruimtes en kantoren.

Prowise bemerkt een aanzienlijke groei in de vraag naar interactieve whiteboards in het zakelijke segment voor bijvoorbeeld brainstorms, conference calls, videogesprekken, presentaties en agile werken. In Epatra vindt het een betrouwbare partner om deze markt in de Benelux te bedienen.

Complete conference-oplossing

“We zijn ervan overtuigd dat ons product de beste oplossing is voor huddle rooms, vergaderruimtes en kantoren. Het Prowise Touchscreen is namelijk een complete conference oplossing.  De 2.1 Dolby Audio sound, de vier wide area microfoons en de webcam werken perfect samen en zitten volledig in het touchscreen verwerkt. Tel daar de voorgeïnstalleerde Microsoft Skype-app bij op en je kunt direct aan de slag. Zonder kabels, externe geluidsbronnen of losse microfoons. Door de screensharings opties voor Apple-, Google- en Microsoft-devices, kan iedereen snel en zonder extra kosten samenwerken”, aldus Prowise directeur Erik Neeskens.

Slagkracht

Prowise focust zich tot nu toe vooral op de educatieve markt en dat blijft ook in de toekomst zo. Wel zet het nu een gigantische stap richting de zakelijke sector. Via Epatra zijn de producten in een klap toegankelijk via meer dan 2000 resellers in Nederland, België en Luxemburg. Met vestigingen in Nederland en België en lokale sales teams beschikt Epatra over een grote slagkracht in het B2B-segment.

Totaaloplossing zakelijke segment

“We zijn ontzettend trots dat we als exclusieve zakelijke Prowise-distributeur aan de slag mogen in de Benelux. Met de touchscreens, pc modules, Chromebooks en liftsystemen bieden we de totaaloplossing aan voor het zakelijke segment. Tegen een zeer concurrerende prijs, installatiemogelijkheid door gecertificeerde monteurs en met uitstekende garantie- en servicevoorwaarden”, aldus Hans de Blois van Epatra.

Mobiele versie afsluiten