Provincie Zuid-Holland op Nederlands Paviljoen MWC24

pzh-logo_staand_400De Provincie Zuid-Holland doet dit jaar mee aan het Nederlands Paviljoen op Mobile World Congress (MWC24), de grootste beurs op gebied van connectiviteit ter wereld dat van 26-29 feb plaatsvindt in Barcelona. Meer dan 100.000 bezoekers, 2.500 exposanten en ruim 800 operators van over de hele wereld bij elkaar, inclusief het hele ecosysteem eromheen dat daarbij hoort. Daarmee niet voor niets een strategische beurs voor de Nederlandse overheid.

Digitalisering is een belangrijk thema voor de economie in Zuid-Holland. Door te investeren in digitalisering kunnen bedrijven hun concurrentiekracht behouden en kunnen nieuwe verdienmodellen ontstaan. Dit vraagt om goede digitale randvoorwaarden, zoals een optimale digitale connectiviteit, cybersecurity, de juiste kennis en vaardigheden voor kleinere bedrijven en ruimte voor innovatie. Hierdoor is Zuid-Holland een aantrekkelijke regio voor bedrijven.

Op MWC laten ze graag de kracht van Zuid-Hollandse innovaties zien via diverse start-ups en benadrukken we de kansen van deze regio voor (internationale) bedrijven.

De Provincie Zuid-Holland komt graag in contact met bedrijven die interesse hebben om op te schalen naar de Zuid-Holland regio.

Op MWC zullen namens de Provincie Zuid-Holland aanwezig zijn:

Ton Jonker, Ton Jonker | LinkedIn

Dmitrie Morrison, Dimitrie morrison” | LinkedIn

Wil je deelnemen aan de delegatie incl. een toegangskaart tot MWC en de netwerkavonden op zondag- en maandagavond dan kun je deze verkrijgen via anke@ecosystemservices.nl

Ook voor sponsoropties of deelname opties kan Anke je meer vertellen of je kan informatie vinden op www.nlmwc.com

 

Mobiele versie afsluiten