ProLion kondigt channel drive aan

Prolion

ProLion, een best-in-class oplossing voor actieve ransomware- en gegevensbescherming voor elke ONTAP storage, heeft aangekondigd dat het actief channel partners aan het werven is in de BeNeLux, terwijl het zijn internationale expansie opvoert.

ONTAP omgevingen

De kernoplossing van ProLion – CryptoSpike – is een best-in-class beveiliging en data-governance oplossing voor het datacenter dat systeem downtime en dataverlies risico’s elimineert binnen ONTAP omgevingen. Vandaag de dag levert het bedrijf inzicht in data aan meer dan 450 klanten in retail, finance, telco, gezondheidszorg en productie.

Mark Slagmolen, Regional Sales Director BeNeLux ProLion, verklaart: “Als 100% channel gedreven bedrijf verkoopt ProLion zijn oplossingen uitsluitend via een selectief netwerk van Value Added Resellers en managed service providers die een ONTAP storage focus en de technische vaardigheden hebben die nodig zijn om IT-oplossingen voor het moderne datacenter te leveren aan mid-size en enterprise organisaties.

Channel focus

De channel focus zal een belangrijke motor zijn voor de groei van het bedrijf tijdens de uitbreiding  in Europa en Noord-Amerika. Het initiatief komt op een moment dat een toenemend aantal bedrijven ransomware-oplossingen vraagt in alle markt verticals, als gevolg van talloze datalekken en toenemende bezorgdheid over de veiligheid van data.

Buiten de oplossingen voor bescherming tegen ransomware heeft ProLion ook een aantal always-on producten voor databeschikbaarheid, zijnde ClusterLion voor MetroCluster en ClusterLion voor SAP Services, evenals producten voor gegevensbeheer en -analyse, zoals RestoreManager, Data-Optimiser en DataAnalyzer .

Slagmolen vervolgt: “We hebben een aantal ambitieuze groeidoelstellingen, en we zijn op zoek naar channel partners die ons kunnen helpen dit te stimuleren. ProLion is een zeer gewilde oplossing voor bedrijven die een eenvoudige, veilige oplossing willen bieden voor het voorkomen van ransomware-dreigingen voor cloud- en on-premise applicaties en diensten.”

Groei ransomware-aanvallen

Volgens threat hunting en cyber-intelligence bedrijf Group-IB groeide het aantal ransomware aanvallen met meer dan 150% in 2020. Uit het onderzoek van het bedrijf bleek ook dat ransomware-aanvallen niet alleen in aantal toenamen, maar ook in schaal en verfijning – de gemiddelde losgeld-eis is meer dan verdubbeld en bedroeg 140.000 Euro (170.000 dollar) in 2020.

“Onze suite van oplossingen kan naadloos worden ingebouwd in de bredere IT-beveiligingsstrategie van elk bedrijf, waardoor gegevensbescherming voor eindgebruikers mogelijk wordt. De winstgevendheid van partners wordt versneld en onze partners een voorspelbare bedrijfsomgeving wordt geboden. We hebben er vertrouwen in dat dit alle succes zal hebben in het reseller kanaal”, besluit Slagmolen.

ProLion internationaal

ProLion heeft zijn hoofdkantoor in Oostenrijk en beschikt over een internationaal team. Dat werkt vanuit kantoren in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Nederland en de Verenigde Staten.

Mobiele versie afsluiten