ProLion BeNeLux, bekend van oa CryptoSpike, breidt verder uit

Naast uitbreidingen in Duitsland, Oostenrijk, UK en US

Arent van Idsinga ProlionPer 1 mei zal Arent van Idsinga als Business Development Manager het team van ProLion BeNeLux komen versterken.

Arent heeft een brede achtergrond in Telecom en IT bij zowel eindklanten als Channel en Distributie en weet zich als geen ander in deze driehoek te bewegen.

“Mijn ervaringen in het Storage Eco-systeem in de BeNeLux over de afgelopen 15 jaar gaan ons helpen om de sterke positie van ProLion als Data Integrity platform verder uit te breiden”

ProLion, opgericht in 2013 en met het hoofdkantoor in Oostenrijk, heeft een internationaal team met kantoren in Duitsland, Engeland en Nederland.

Country Manager Mark Slagmolen over de aanstelling van Arent: “Arent werkt al jaren in de datacenter business en heeft een groot netwerk van klanten, resellers, distributeurs opgebouwd. Hij is een enthousiaste, out-of-the-box persoonlijkheid die zijn passie voor het beveiligen van data bij ProLion kwijt kan. Arent zal nauw samenwerken met onze partners en klanten in de BeNeLux om verdere groei in de BeNeLux te bewerkstelligen.”

Mobiele versie afsluiten